Přejít na obsah

Zadná nápravy

kkkkkd1

Doporučené příspěvky

Zdravím,

potreboval by som poradiť - pri prejazde aj cez malé nerovnosti na ceste je počuť silné búchanie hlavne zo zadnej nápravy. Aj predná búcha, ale nie je to až také silné ako zadná. Mám Octaviu 1.6 55kw. Vymenil som už všetky tlmiče, silenbloky aj na prednej aj na zadnej náprave, čepy aj ložiská. Ale aj po týchto výmenách sa neprejavila žiadna zmena - nápravy (a hlavne zadná) búchajú ako na starom Favorite. V čom je teda problém? Ďakujem za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zadna naprava je ulozena v 2 hlavnych silentblokoch-mas vymenene.

Kmity zad.napravy tlmia tlmice+struny - mas vymenene.

Ulozenie zadnych nabojov je v loziskach -mas vymenene.

To s tou rezervou mi prislo ako posledne co ma napadlo-dufam,ze si to nezobral v zlom.Mozno niekto napise konkretny tip.

Odkaz ke komentáři

Skúsim pozrieť aj to, ale myslím, že to je v náprave - je to taký tupí zvuk pri prechode cez nerovnosti na ceste.

A nebouchá ti výfuk o zadní nápravu? Stává se že trochu uhnije trubka co jde do zadního dílu a výfuk se vlastní váhou svěší. Zkus pomlet s rourou mezi prostředním a zadním dílem. :)

Odkaz ke komentáři

Tak som to všetko prezrel a vyzera všetko OK, tak neviem. Akurat som si všimol, že dorazy na tlmičoch su uplne zničené, ale neviem či to ma vplyv na to búchanie pri prechode cez nerovnosti (aj malé, keď tlmič nejde na doraz - aspoň si myslím). Má niekto skúsenosti s tými gumenými dorazmi?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...