Přejít na obsah

Dodělání dešťového a světelného senzoru

Krejdy

Doporučené příspěvky

Zdravím kluci, předem se chci omluvit všem co mi budou psát, že už se to tu někde řešilo.

Ale včera jsem na dálnici chytil šutr a rozbilo se čelní sklo takže ho pojedu vyměnit tak jsem rovnou přemýšlel že si tam nechám dát sklo se senzorem a doděám to. Ale nikde jsem tu nenaěel co všechno je k tomu potřeba. Je potřeba nějaké složite kodování nebo výměna nějaké jednotky? Díky za odpovědi a rady...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak píšeš Cosby, ale pokud to doplníš o vypínač s Light. assist. tak se ti na denním svícení přisvítí po setmění budíky a podsvětlení ovladačů.

jinak je pravda, že ty senzory blbly, hlavně ty staré, kde je světelný a dešťový v jednom okénku, tuším, že od MR07 je každý zvlášť.

já ho mám také a funguje korektně

Odkaz ke komentáři

• o 3 roky později...

Ahoj,

mám O2 MR2005. Chtěl bych dodělat dešťový senzor a light asistent.

Jak tak po tom pátrám, mám dotaz. Můžu použít senzor a zrcátko z faceliftu?

Jak se sklem, pasuje také z faceliftu, nebo musím použít na můj model?

Nejde na staré sklo bez senzoru nějak nové zrcátko nalepit?

Děkuji, Jakub.

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

jakas: Zrcátko a senzor z O2 facelift použít můžeš, ale je nutné vyměnit sklo za to s rámečkem. Ohledně čelního skla ti poradí v servisu, ale podle mého názoru ve face a předface sklu není rozdíl.

Na staré sklo bez senzoru sice nejde nalepit samozatmívací zrcátko, ale lze dodělat světelný a dešťový senzor na stávající sklo s obyčejným zracátkem bez nutnosti mít samozatmívací. Viz http://forum.skodahome.cz/topic/121426-fiiroo-facelift-senzor-deste/ , já něco takového právě realizuji na Octavii.

Odkaz ke komentáři

• o 9 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...