Krejdy Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Zdravím kluci, předem se chci omluvit všem co mi budou psát, že už se to tu někde řešilo. Ale včera jsem na dálnici chytil šutr a rozbilo se čelní sklo takže ho pojedu vyměnit tak jsem rovnou přemýšlel že si tam nechám dát sklo se senzorem a doděám to. Ale nikde jsem tu nenaěel co všechno je k tomu potřeba. Je potřeba nějaké složite kodování nebo výměna nějaké jednotky? Díky za odpovědi a rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 potřebuješ pak ještě zrcátko, senzor, kabeláž (mám) a šikovné ruce, co to udělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 kam sa taha kabelaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 do pojistek, BSG a na několik uzlů v kabeláži auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 podle mě je to zbytečné.Měl jsem asi 6 aut se senzorem a pouze u 1 fungoval jakš takš k mé spokojennosti.Osobně bych raději cyklovač a světelný senzor když je nutné denní svícení je k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 do pojistek, BSG a na několik uzlů v kabeláži auta A co BSG nemusi to být nějaky presný typ? Nebo to podporujou vsechny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 jak píšeš Cosby, ale pokud to doplníš o vypínač s Light. assist. tak se ti na denním svícení přisvítí po setmění budíky a podsvětlení ovladačů. jinak je pravda, že ty senzory blbly, hlavně ty staré, kde je světelný a dešťový v jednom okénku, tuším, že od MR07 je každý zvlášť. já ho mám také a funguje korektně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Mam mr 2004 a senzor funguje suprove....uz bych auto bez toho nechtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Mam MR08 a senzor jak svetelny tak destovy funguje perfektne, mozna to je opravdu tim ze jsou od jiste doby tyto senzory oddeleny, ale fakt na to nedam dopustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Taky jsem s obema senzory spokojeny. Na FL mam svetla pro denni sviceni, takze Light Assist je uplne super... Ve dne samotne "mlhovky", v noci/tunelu/garazich/na dalnici i xeny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 Ahoj, mám O2 MR2005. Chtěl bych dodělat dešťový senzor a light asistent. Jak tak po tom pátrám, mám dotaz. Můžu použít senzor a zrcátko z faceliftu? Jak se sklem, pasuje také z faceliftu, nebo musím použít na můj model? Nejde na staré sklo bez senzoru nějak nové zrcátko nalepit? Děkuji, Jakub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 jakas: Zrcátko a senzor z O2 facelift použít můžeš, ale je nutné vyměnit sklo za to s rámečkem. Ohledně čelního skla ti poradí v servisu, ale podle mého názoru ve face a předface sklu není rozdíl. Na staré sklo bez senzoru sice nejde nalepit samozatmívací zrcátko, ale lze dodělat světelný a dešťový senzor na stávající sklo s obyčejným zracátkem bez nutnosti mít samozatmívací. Viz http://forum.skodahome.cz/topic/121426-fiiroo-facelift-senzor-deste/ , já něco takového právě realizuji na Octavii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 zdravím, lze dodělat na O II FL pouze světelný senzor bez nutnosti výměny čelního skla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 deš´tový a světelný lze, dává s ena to krytka z e seata tušim, jen to vypadá šíleně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 (editace) To je otázka názoru, bez výměny skla je to výrazně snažší a levnější.. Krytka je z VW a mně to tak vyhovuje, zrcátko dodělám až praskne čelní sklo.. Editováno: 13. Listopad 2014, autor: Sharky487 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.