Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím kluci, předem se chci omluvit všem co mi budou psát, že už se to tu někde řešilo.

Ale včera jsem na dálnici chytil šutr a rozbilo se čelní sklo takže ho pojedu vyměnit tak jsem rovnou přemýšlel že si tam nechám dát sklo se senzorem a doděám to. Ale nikde jsem tu nenaěel co všechno je k tomu potřeba. Je potřeba nějaké složite kodování nebo výměna nějaké jednotky? Díky za odpovědi a rady...

potřebuješ pak ještě zrcátko, senzor, kabeláž (mám) a šikovné ruce, co to udělají :)

kam sa taha kabelaz?

do pojistek, BSG a na několik uzlů v kabeláži auta ;)

podle mě je to zbytečné.Měl jsem asi 6 aut se senzorem a pouze u 1 fungoval jakš takš k mé spokojennosti.Osobně bych raději cyklovač a světelný senzor když je nutné denní svícení je k ničemu

• Autor
do pojistek, BSG a na několik uzlů v kabeláži auta ;)

A co BSG nemusi to být nějaky presný typ? Nebo to podporujou vsechny?

jak píšeš Cosby, ale pokud to doplníš o vypínač s Light. assist. tak se ti na denním svícení přisvítí po setmění budíky a podsvětlení ovladačů.

jinak je pravda, že ty senzory blbly, hlavně ty staré, kde je světelný a dešťový v jednom okénku, tuším, že od MR07 je každý zvlášť.

já ho mám také a funguje korektně

Mam mr 2004 a senzor funguje suprove....uz bych auto bez toho nechtel

Mam MR08 a senzor jak svetelny tak destovy funguje perfektne, mozna to je opravdu tim ze jsou od jiste doby tyto senzory oddeleny, ale fakt na to nedam dopustit.

Taky jsem s obema senzory spokojeny. Na FL mam svetla pro denni sviceni, takze Light Assist je uplne super... Ve dne samotne "mlhovky", v noci/tunelu/garazich/na dalnici i xeny..

• 3 roky později...

Ahoj,

mám O2 MR2005. Chtěl bych dodělat dešťový senzor a light asistent.

Jak tak po tom pátrám, mám dotaz. Můžu použít senzor a zrcátko z faceliftu?

Jak se sklem, pasuje také z faceliftu, nebo musím použít na můj model?

Nejde na staré sklo bez senzoru nějak nové zrcátko nalepit?

Děkuji, Jakub.

• 1 rok později...

jakas: Zrcátko a senzor z O2 facelift použít můžeš, ale je nutné vyměnit sklo za to s rámečkem. Ohledně čelního skla ti poradí v servisu, ale podle mého názoru ve face a předface sklu není rozdíl.

Na staré sklo bez senzoru sice nejde nalepit samozatmívací zrcátko, ale lze dodělat světelný a dešťový senzor na stávající sklo s obyčejným zracátkem bez nutnosti mít samozatmívací. Viz http://forum.skodahome.cz/topic/121426-fiiroo-facelift-senzor-deste/ , já něco takového právě realizuji na Octavii.

• 9 měsíců později...

zdravím,

lze dodělat na O II FL pouze světelný senzor bez nutnosti výměny čelního skla?

• 2 týdny později...

deš´tový a světelný lze, dává s ena to krytka z e seata tušim, jen to vypadá šíleně

To je otázka názoru, bez výměny skla je to výrazně snažší a levnější.. Krytka je z VW a mně to tak vyhovuje, zrcátko dodělám až praskne čelní sklo..

post-68657-0-68603200-1415910495_thumb.j

post-68657-0-21247100-1415910509_thumb.j

Upraveno od Sharky487

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.