Publikováno Březen 8, 200916 r Zdravím kluci, předem se chci omluvit všem co mi budou psát, že už se to tu někde řešilo. Ale včera jsem na dálnici chytil šutr a rozbilo se čelní sklo takže ho pojedu vyměnit tak jsem rovnou přemýšlel že si tam nechám dát sklo se senzorem a doděám to. Ale nikde jsem tu nenaěel co všechno je k tomu potřeba. Je potřeba nějaké složite kodování nebo výměna nějaké jednotky? Díky za odpovědi a rady...
Březen 8, 200916 r podle mě je to zbytečné.Měl jsem asi 6 aut se senzorem a pouze u 1 fungoval jakš takš k mé spokojennosti.Osobně bych raději cyklovač a světelný senzor když je nutné denní svícení je k ničemu
Březen 8, 200916 r Autor do pojistek, BSG a na několik uzlů v kabeláži auta A co BSG nemusi to být nějaky presný typ? Nebo to podporujou vsechny?
Březen 8, 200916 r jak píšeš Cosby, ale pokud to doplníš o vypínač s Light. assist. tak se ti na denním svícení přisvítí po setmění budíky a podsvětlení ovladačů. jinak je pravda, že ty senzory blbly, hlavně ty staré, kde je světelný a dešťový v jednom okénku, tuším, že od MR07 je každý zvlášť. já ho mám také a funguje korektně
Březen 9, 200916 r Mam MR08 a senzor jak svetelny tak destovy funguje perfektne, mozna to je opravdu tim ze jsou od jiste doby tyto senzory oddeleny, ale fakt na to nedam dopustit.
Březen 9, 200916 r Taky jsem s obema senzory spokojeny. Na FL mam svetla pro denni sviceni, takze Light Assist je uplne super... Ve dne samotne "mlhovky", v noci/tunelu/garazich/na dalnici i xeny..
Říjen 2, 201212 r Ahoj, mám O2 MR2005. Chtěl bych dodělat dešťový senzor a light asistent. Jak tak po tom pátrám, mám dotaz. Můžu použít senzor a zrcátko z faceliftu? Jak se sklem, pasuje také z faceliftu, nebo musím použít na můj model? Nejde na staré sklo bez senzoru nějak nové zrcátko nalepit? Děkuji, Jakub.
Leden 13, 201411 r jakas: Zrcátko a senzor z O2 facelift použít můžeš, ale je nutné vyměnit sklo za to s rámečkem. Ohledně čelního skla ti poradí v servisu, ale podle mého názoru ve face a předface sklu není rozdíl. Na staré sklo bez senzoru sice nejde nalepit samozatmívací zrcátko, ale lze dodělat světelný a dešťový senzor na stávající sklo s obyčejným zracátkem bez nutnosti mít samozatmívací. Viz http://forum.skodahome.cz/topic/121426-fiiroo-facelift-senzor-deste/ , já něco takového právě realizuji na Octavii.
Listopad 3, 201410 r zdravím, lze dodělat na O II FL pouze světelný senzor bez nutnosti výměny čelního skla?
Listopad 12, 201410 r deš´tový a světelný lze, dává s ena to krytka z e seata tušim, jen to vypadá šíleně
Listopad 13, 201410 r To je otázka názoru, bez výměny skla je to výrazně snažší a levnější.. Krytka je z VW a mně to tak vyhovuje, zrcátko dodělám až praskne čelní sklo.. Upraveno Listopad 13, 201410 r od Sharky487
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.