Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj nesetkal se někdo u OII. 1,9 TDI s tímto problémem: stalo se mi to teprve třikrát takže nepravidelná závada- po nastarování když naskočí rádio tak se ozve šíleně hlasitý prsknutí jako když je někde zkrat vůbec nevím po čem mám jít??? Radio mám stream

Ahoj nesetkal se někdo u OII. 1,9 TDI s tímto problémem: stalo se mi to teprve třikrát takže nepravidelná závada- po nastarování když naskočí rádio tak se ozve šíleně hlasitý prsknutí jako když je někde zkrat vůbec nevím po čem mám jít??? Radio mám stream

[/quote

Čau, nech si přehrát softweare autorádia, budeš muset asi navštívit ŠKODA SERVICE :)

Přesně tak,je na to flash od MB který i zlepší příjem......pokud už nemáš auto v záruce,tak to stojí do 300kč..

teď o víkendu mi v rádiu taky luplo... chvíli nehrálo a pak zas normoš... a tejden předtím mi po nastartování nešel zvuk... po opětovném startu vše v pořádku... je to Stream MP3...

mam Stream bez mp3 a pred zimou jedno dne se nezaplo pri pootocení klickem respektive pri startu asi tak tyden neslo pak se zase samo nahodilo :palec2:

Vorlajz:Přesně to znám....taky mi to v autech některé Streamy i ty novější s MP3 občas udělali......někdy to dopadlo tak,že v tom při startu luplo,na dipleji naskočil ERROR a musel jsem vyndat a zas nandat pojistku aby se zas chytlo.Stačí nechat přehrát softík a je po problému.

tiež niekedy po štarte sa Stream nezapne, ale rozmýšľam či to nie je tým, že som to mal po vypnuti motora zapnuté, ale nie cez kľúč, ale cez hlavné tlačidlo a potom som to tým istým tlačidlo vypol a či to náhodou nemá zapamätanú nejakú pozíciu? :help:

• 4 týdny později...

Také mi v reprácích občas lupne a je to pěkná rána, Bolka měla na autorádia svolávací akci - vybíjely baterie, mě přehráli jiný soft asi v r. 2006 a bouchá mi to pořád - jen někdy, jestli to stojí jen 300,- jdu do toho

• 3 týdny později...

Tak jsem zjistil, že lupnutí - bouchnutí v reprácích řeší až druhé přehrání softu, je to nařízeno od Bolky při návštěvě servisu, ale mě to asi zapoměli udělat, zítra se jdu objednat. :palec2:

tiež niekedy po štarte sa Stream nezapne, ale rozmýšľam či to nie je tým, že som to mal po vypnuti motora zapnuté, ale nie cez kľúč, ale cez hlavné tlačidlo a potom som to tým istým tlačidlo vypol a či to náhodou nemá zapamätanú nejakú pozíciu? :help:

No když ho máš puštěné bez klíče, tedy nevypneš ho vytažením klíčku, ale tlačítkem, tak zůstane vypnuté do doby než ho zase tlačítkem zase zapneš.

Je t úplně normální, tlačítko má přednost před spínačkou.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.