Přejít na obsah

prsknutí v rádiu po startu

Doporučené příspěvky

Ahoj nesetkal se někdo u OII. 1,9 TDI s tímto problémem: stalo se mi to teprve třikrát takže nepravidelná závada- po nastarování když naskočí rádio tak se ozve šíleně hlasitý prsknutí jako když je někde zkrat vůbec nevím po čem mám jít??? Radio mám stream

[/quote

Čau, nech si přehrát softweare autorádia, budeš muset asi navštívit ŠKODA SERVICE :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vorlajz:Přesně to znám....taky mi to v autech některé Streamy i ty novější s MP3 občas udělali......někdy to dopadlo tak,že v tom při startu luplo,na dipleji naskočil ERROR a musel jsem vyndat a zas nandat pojistku aby se zas chytlo.Stačí nechat přehrát softík a je po problému.

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...
tiež niekedy po štarte sa Stream nezapne, ale rozmýšľam či to nie je tým, že som to mal po vypnuti motora zapnuté, ale nie cez kľúč, ale cez hlavné tlačidlo a potom som to tým istým tlačidlo vypol a či to náhodou nemá zapamätanú nejakú pozíciu? :help:

No když ho máš puštěné bez klíče, tedy nevypneš ho vytažením klíčku, ale tlačítkem, tak zůstane vypnuté do doby než ho zase tlačítkem zase zapneš.

Je t úplně normální, tlačítko má přednost před spínačkou.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...