petr90210 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ahoj nesetkal se někdo u OII. 1,9 TDI s tímto problémem: stalo se mi to teprve třikrát takže nepravidelná závada- po nastarování když naskočí rádio tak se ozve šíleně hlasitý prsknutí jako když je někde zkrat vůbec nevím po čem mám jít??? Radio mám stream Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Mně to jednou prásklo během jízdy, ale to bylo asi cedlem. Jinak o streamu je tady téma:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4304 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANRS Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ahoj nesetkal se někdo u OII. 1,9 TDI s tímto problémem: stalo se mi to teprve třikrát takže nepravidelná závada- po nastarování když naskočí rádio tak se ozve šíleně hlasitý prsknutí jako když je někde zkrat vůbec nevím po čem mám jít??? Radio mám stream [/quote Čau, nech si přehrát softweare autorádia, budeš muset asi navštívit ŠKODA SERVICE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Přesně tak,je na to flash od MB který i zlepší příjem......pokud už nemáš auto v záruce,tak to stojí do 300kč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 teď o víkendu mi v rádiu taky luplo... chvíli nehrálo a pak zas normoš... a tejden předtím mi po nastartování nešel zvuk... po opětovném startu vše v pořádku... je to Stream MP3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 mam Stream bez mp3 a pred zimou jedno dne se nezaplo pri pootocení klickem respektive pri startu asi tak tyden neslo pak se zase samo nahodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Vorlajz:Přesně to znám....taky mi to v autech některé Streamy i ty novější s MP3 občas udělali......někdy to dopadlo tak,že v tom při startu luplo,na dipleji naskočil ERROR a musel jsem vyndat a zas nandat pojistku aby se zas chytlo.Stačí nechat přehrát softík a je po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 tiež niekedy po štarte sa Stream nezapne, ale rozmýšľam či to nie je tým, že som to mal po vypnuti motora zapnuté, ale nie cez kľúč, ale cez hlavné tlačidlo a potom som to tým istým tlačidlo vypol a či to náhodou nemá zapamätanú nejakú pozíciu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hondar Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Také mi v reprácích občas lupne a je to pěkná rána, Bolka měla na autorádia svolávací akci - vybíjely baterie, mě přehráli jiný soft asi v r. 2006 a bouchá mi to pořád - jen někdy, jestli to stojí jen 300,- jdu do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hondar Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Tak jsem zjistil, že lupnutí - bouchnutí v reprácích řeší až druhé přehrání softu, je to nařízeno od Bolky při návštěvě servisu, ale mě to asi zapoměli udělat, zítra se jdu objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 tiež niekedy po štarte sa Stream nezapne, ale rozmýšľam či to nie je tým, že som to mal po vypnuti motora zapnuté, ale nie cez kľúč, ale cez hlavné tlačidlo a potom som to tým istým tlačidlo vypol a či to náhodou nemá zapamätanú nejakú pozíciu? No když ho máš puštěné bez klíče, tedy nevypneš ho vytažením klíčku, ale tlačítkem, tak zůstane vypnuté do doby než ho zase tlačítkem zase zapneš. Je t úplně normální, tlačítko má přednost před spínačkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.