Jarys Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 (editace) tak pres ten telefon jsem to zkousel a je to blbost...telefon vali na jine frekvenci nez dalka.....takze je to naprostej nesmysl....jeden clen tady na fooru-profik na alarmy a dalky atd..me to vysvetlloval....pouzival slovo NESMYSL já vím, že už je to starý, ale auto přes mobil jde otevřít(né všechny), zkoušeli jsme to na dvou Fabiích a šlo to.. vemeš originál dálku od konkrétního auta, stačí odejít do vzdálenosti, aby jsi měl jistotu, že už nemá dosah (třeba 500m) a druhej člověk zůstane u auta, stačí si zavolat a nechat hovor běžet, ten jeden přiloží dálku k mobilu a ten na té druhé straně dá mobil k řidičovým dveřím.. sice je to na víc pokusů, ale občas to zafunguje.. (nevím jestli na to maj vliv, různý varianty centrálů, nebo jednotek, ale třeba u Golfa nám to zase nefachalo..) Mobil (900/1800 MHz) je sice na jiné frekvenci než dálka 433 MHz, ale mobil dokáže přenáší hovor a ten je taky ná úplně jiné frekvenci (200 - 3000Hz) (když beru asi nejpouživaní střed pásma pro hlas /kolem 1KHz/) Editováno: 6. Listopad 2010, autor: Jarys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paveloo Vloženo 28. Květen 2017 Sdílet Vloženo 28. Květen 2017 Pokud budete potřebovat otevřít zabouchnuté dveře v Praze, objednejte si zámečníka, který je k dispozici non-stop na www.zamecnicka-pohotovost-praha.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apaches Vloženo 23. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2017 Badys má pravdu - je lepší zavolat zámečníka. Stalo se to i mě, mezitím co jsem na něj čekal, aspoň jsem prostudoval co se kde sundává a jak ten mechanismus vůbec funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.