Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ať Ti Peťo dělá jen radost a je šikovnej po Tobě :palec2:

Tak jsem se zase po dlouhe dobe zasel podivat, co je noveho a on maly Garny junioooor, takze GRATULUJIIIIIII :palec:-_- a at se vam dari :-)

• Autor

tak prd prd .. a už je rodinka doma .. v sobotu nás pustily .. první noc jsem přižil docela v pohodě... zatím je to hodné díte... :palec2:

post-368-1237151726_thumb.jpg

Garny ta sedačka mu sluší. To je rozenej závodník...

• Autor
Garny ta sedačka mu sluší. To je rozenej závodník...

je to paradox ale sedačka se mu moc libí .. skoro víc než postílka...

je to paradox ale sedačka se mu moc libí .. skoro víc než postílka...

Tak mu jí dej do pokojíku. Ať si zvyká klučina ne? :palec2:

tak prd prd .. a už je rodinka doma .. v sobotu nás pustily .. první noc jsem přižil docela v pohodě... zatím je to hodné díte... :palec2:

Se musí na to zlobení nejdřív pořádně vyspat :D

Gratulace a hodně zdravíčka... :)

Gratuluju Petre. Sice pozde, ale prece :) Preju mladymu hodne zdravi a at hodne spi, abys na to mekanikovani videl a nechrapal u toho lol:smich:

I já moc gratuluju, pro tyhle chvíle člověk žije ... :)

Tak dneska jsem byl u Garnyho se svou nemocnou octičkou a ani jsem mu nepopřál........jsem to ale pacholek.

Tak zatím alespoň takhle přeji malému vše nej nej nej... a až si pojedu pro octičku, tak to napravím osobně...

Thomas

GARNY, libovej kulisek, pico.cz :D

• Autor
GARNY, libovej kulisek, pico.cz :D

taky jsem na to koukal co jsou schopni našít na čapku..

Gratulace od Nás Všech,Vám Všem :palec2::)

Hezky Petre,tak hlavne at jste vsichni zdravi i do budoucna a prsite cekame nejakou prinzeznu :)

Ahoj Petře,

sice pozdě ale přece, velká gratulace k následníkovi trůnu :palec2: Ať Vám roste a ať je sikovnej po taťkovi ;)

• Autor
Hezky Petre,tak hlavne at jste vsichni zdravi i do budoucna a prsite cekame nejakou prinzeznu :)

Díky všem .. to kocht .. : si počkáme na přinceznu od tebe... :smich:

;) jéé to je už dlouho co jsem si takhle toho lumpa našeho dovezl domů ;) sem na něj zvědavej a Luca taky zítra ukážu fotku Jendovi co bude říkat

Garny, tak ještě nějaký fotky mladýho. Ať vidíme jak roste a je spokojenej. ;)

koukám,že pán je odborník,pán je znalec.takže přejem vše nej, hlavně hoooooooodně zdravíčka,štěstíčka a lásky celé rodince.ahoj black molláci

Gratulujem, prajem hlavne veeeela zdravicka.... Tak co, v noci spavas pokojne???? Mna sem tam zobudi moja 9 mesacna RS-ka svojim "vykonom"...A to stoji za to...HIHIHIHI ps:v najhorsom treba napojit na "VAG" a preprogramovat.....hihihihi :) Uzi si to, je to paraaada, ked prvy krat zacujes TATATA....

yoyo

TATATA???? tgo je kulomet nebo samopal?? Hele garňáku co mladej, už chodí v soboty na dízu?? :D;)

• Autor
TATATA???? tgo je kulomet nebo samopal?? Hele garňáku co mladej, už chodí v soboty na dízu?? :D;)

tak zatím pohoda.. docela už spí .. takže tatka se taky vyspí.. jen ráno musím hlídat .. a to já rád.. jinak auto ..sedačka a výlet ..bomba .. jen co ho dám do sedačky tak spí takže zatím pohoda... ono když to brečí 20 minut tak toje už na zbláznění .. ale to zatím zvládám .. a doporučuji každému ... nějakou aktual foto tu mám s dneška.... tak mu říkáme malej terorista... :smich:

post-368-1238368046_thumb.jpg

post-368-1238368087_thumb.jpg

• Autor

jo a taková první skušenost .. docela není prdel ho oblíknout .. člověk má strach ho nějak do toho tahat a jak se mrská... jsem to dneska skoušel a docela maso jak je malej...

dobře ti tak, jen se boj, teď se o něj budeš bát už nadosmrti

ale vypadá spokojeně ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.