Březen 13, 200916 r Tak jsem se zase po dlouhe dobe zasel podivat, co je noveho a on maly Garny junioooor, takze GRATULUJIIIIIII a at se vam dari :-)
Březen 15, 200916 r Autor tak prd prd .. a už je rodinka doma .. v sobotu nás pustily .. první noc jsem přižil docela v pohodě... zatím je to hodné díte...
Březen 16, 200916 r Autor Garny ta sedačka mu sluší. To je rozenej závodník... je to paradox ale sedačka se mu moc libí .. skoro víc než postílka...
Březen 16, 200916 r je to paradox ale sedačka se mu moc libí .. skoro víc než postílka... Tak mu jí dej do pokojíku. Ať si zvyká klučina ne?
Březen 16, 200916 r tak prd prd .. a už je rodinka doma .. v sobotu nás pustily .. první noc jsem přižil docela v pohodě... zatím je to hodné díte... Se musí na to zlobení nejdřív pořádně vyspat
Březen 16, 200916 r Gratuluju Petre. Sice pozde, ale prece Preju mladymu hodne zdravi a at hodne spi, abys na to mekanikovani videl a nechrapal u toho
Březen 16, 200916 r Tak dneska jsem byl u Garnyho se svou nemocnou octičkou a ani jsem mu nepopřál........jsem to ale pacholek. Tak zatím alespoň takhle přeji malému vše nej nej nej... a až si pojedu pro octičku, tak to napravím osobně... Thomas
Březen 16, 200916 r Autor GARNY, libovej kulisek, pico.cz taky jsem na to koukal co jsou schopni našít na čapku..
Březen 18, 200916 r Hezky Petre,tak hlavne at jste vsichni zdravi i do budoucna a prsite cekame nejakou prinzeznu
Březen 18, 200916 r Ahoj Petře, sice pozdě ale přece, velká gratulace k následníkovi trůnu Ať Vám roste a ať je sikovnej po taťkovi
Březen 19, 200916 r Autor Hezky Petre,tak hlavne at jste vsichni zdravi i do budoucna a prsite cekame nejakou prinzeznu Díky všem .. to kocht .. : si počkáme na přinceznu od tebe...
Březen 19, 200916 r jéé to je už dlouho co jsem si takhle toho lumpa našeho dovezl domů sem na něj zvědavej a Luca taky zítra ukážu fotku Jendovi co bude říkat
Březen 20, 200916 r koukám,že pán je odborník,pán je znalec.takže přejem vše nej, hlavně hoooooooodně zdravíčka,štěstíčka a lásky celé rodince.ahoj black molláci
Březen 28, 200916 r Gratulujem, prajem hlavne veeeela zdravicka.... Tak co, v noci spavas pokojne???? Mna sem tam zobudi moja 9 mesacna RS-ka svojim "vykonom"...A to stoji za to...HIHIHIHI ps:v najhorsom treba napojit na "VAG" a preprogramovat.....hihihihi Uzi si to, je to paraaada, ked prvy krat zacujes TATATA.... yoyo
Březen 28, 200916 r TATATA???? tgo je kulomet nebo samopal?? Hele garňáku co mladej, už chodí v soboty na dízu??
Březen 29, 200916 r Autor TATATA???? tgo je kulomet nebo samopal?? Hele garňáku co mladej, už chodí v soboty na dízu?? tak zatím pohoda.. docela už spí .. takže tatka se taky vyspí.. jen ráno musím hlídat .. a to já rád.. jinak auto ..sedačka a výlet ..bomba .. jen co ho dám do sedačky tak spí takže zatím pohoda... ono když to brečí 20 minut tak toje už na zbláznění .. ale to zatím zvládám .. a doporučuji každému ... nějakou aktual foto tu mám s dneška.... tak mu říkáme malej terorista...
Březen 29, 200916 r Autor jo a taková první skušenost .. docela není prdel ho oblíknout .. člověk má strach ho nějak do toho tahat a jak se mrská... jsem to dneska skoušel a docela maso jak je malej...
Březen 30, 200916 r dobře ti tak, jen se boj, teď se o něj budeš bát už nadosmrti ale vypadá spokojeně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.