Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Prijde mi, ze razeni rychl. stupnu je nejake tuhe. Razeni zpatecky mi prijde jeste vice a pri zarazeni mam pocit jako by o neco kvalt drel. Navic zpatecka pri vyrazeni nejde take zrovna dobre a opet mam pocit drezni. :help:

Lze razeni-prevodovku nejak promazat, vymenit za lepsi olej, ? :feve:

Jake mate zkusnosti pripadne doporuceni... Predem dikec za vsechny pripadne rady a odpovedi.

Vloženo
Nepises ake mas radenie??? LANKOVE,??? PEVNE,??? KOLKO MAS KM??? Nastavit radenie+premazat. Vymenit olej. :)

Asi lankove razeni jedna se o model 2003, 1.9 TDi 81kW, Ambiente.

Jinak najeto 127tis. km (melo by sedet).

Vloženo

Určitě si nejdřív nechej seřídit a promazat ty lanovody a pokud to nepomůže tak vyměň olej. Jinak pokud nevíš jaký olej tam patří, tak je to převodový olej 75w-90, API GL 4 nebo 4+ (ten 4+ je lepší), každopádně tam nedávej olej, který má API GL 5 (byly by problémy se synchrony) a je jedno od jakého výrobce, musíš se jenom řídit těmi údaji co jsem napsal ;)

Vloženo

Zdravím chlapi.Mám ten samy problem.Mám octu 1.9tdi 66kw R.V 1999 a při řazení zpátečky jako by páka o něco drhla,někdy se jí tam nechce vubec.tak kdoví čím to.

Vloženo
Zdravím chlapi.Mám ten samy problem.Mám octu 1.9tdi 66kw R.V 1999 a při řazení zpátečky jako by páka o něco drhla,někdy se jí tam nechce vubec.tak kdoví čím to.

Je videt, ze je to jakysi glogalni "problem" Oktavic :-) :aggressive:

Ale asi jak pise Konny - nechat seridit lanovody, promazat, pripadne vymenit olej. :feve:

Ja osobne to radeji prenecham servisu, protoze sam si na to netroufam...

Mam dobreho znameho servisaka, takze nemach strach, ze by to mohl zhorsti nez jak to je :palec2:

Vloženo

Podivejte se nejen na lanovody, ale hlavně na ty páky co jsou na převodovce. Octa co jsem nedávno kupoval měla řazení že se vůbec nevracelo a problém byl v "trojúhelníku" se třema čepama, ten prostřední čep je v silonu a v něm se to vůbec nehýbalo, stačilo čep obrousit a namazat a řazení šlo jak víno. Byla to 1,9/81

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...