Hrábě Fernétti Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Kdo pojedete a zůstanete taky celej weekend 22.-24.května 2009 v DOKSECH ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 mozno se jeste uvidi, ten kveten bude fakt moc a kam jedeme 30.5.-31.5. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 víkend asi né, ale v sobotu se možná ukážu ... tejdem předtím jsou Chabry. A zkalit se takhle dva tejdny po sobě to by mi neudělalo dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Dva ??? A co Turnov - když už tak pořádně, né !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 vidím to bledě, budu muset pečlivě zvážit, který srázky obrazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 jedu určitě,ale 120ckou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Je fakt že poslední akce byla prostě bomba.....jestli se letos dostavím zatím absolutně nemám páru...ale když už,tak bych rád,kdyby jelo víc lidí z EDT a aby janina,vašek a dasty zustali i přez noc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 To by mohli, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Je fakt že poslední akce byla prostě bomba.....jestli se letos dostavím zatím absolutně nemám páru...ale když už,tak bych rád,kdyby jelo víc lidí z EDT a aby janina,vašek a dasty zustali i přez noc.. viz. posezení u ohýnku do časných ranních hodin a ranní probuzení s "vánočníma" dárčekama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak tomu bych zrovna neříkal "ohýnek" co vytvořil Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 my tam pak měli soukromou kalbu s najmisem, všichni ste nějak brzy odpadli, v sobotu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak to bude tím že o tom nic nevím. To abych se pořádně předespal než tam pojedu abych zase o něco nepřišel, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Hm :/ Zase beze mě... :/ Asi si budu muset koupit vlastní tryskáč, abych to všechno stíhal... Tak chlapi - šup šup, prodávat káry ať má molík na tryskáč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 to by se ti libilo... bohužel budou doksy i beze mě jsem zrovna ten vikend v práci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 No snad tam nebudu nakonec sám !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Já bych rád jel,ale zatím nic neslibuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 (editace) ja taky jeste nevím zda dorazim,navic jsem koukal ze je jeste ten den v Panenskem Tynci tak nevim nevim kam nemam rad kdyz je v jeden den vic srazu! Doksy mam asi 12km od baraku Editováno: 28. Březen 2009, autor: Radektuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Doksy sou lepší, taková rodinná atmosféra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Tak to musím souhlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 A proto tam opet jedu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Zatím mám též v plánu, ale jen sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak asi také se přijedu kouknout,s Octou jsem ještě nebyl na srazu tak se spolu asi kouknem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Zatím mám též v plánu, ale jen sobotu. Když už tak na celej weekend ať to stojí zato . Rezervačku už mám a teď jenom počasí aby vyšlo a bude to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Kdo pojedete a zůstanete taky celej weekend 22.-24.května 2009 v DOKSECH ??? Je fakt že poslední akce byla prostě bomba.....jestli se letos dostavím zatím absolutně nemám páru...ale když už,tak bych rád,kdyby jelo víc lidí z EDT a aby janina,vašek a dasty zustali i přez noc.. Hrábě: jedu jedu jedu a ještě jednou jedu, a doufám že od pátku až do neděle Najmis: no když pojedu tak přeci musíš jet taky, nemůže přijet jenom půlka chlastacího komanda z EDT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 taky planuju,ze se tam ukazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.