Tom_F Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 sháním tonovana boční zrcátka, nevyznám se v typech, které se dodávaly. mohli byjste mi poradit? případně číslo z etky a jejich cenu? mám obě velká zrcátka. myslím, že ty tonovaný sklíčka se dávaly jen do L&K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jeste na RSko, ale tahle otazka by me taky zajimala, nikde se totiz nedaji sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 12. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 aspoň čísla z etky by mi pomohly a k nim ceny, pro představu ať vím co shánět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Co to zkusit třeba tady: http://www.automedik.cz/automobily-nahradn...&pid=133769 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 a co takhle na to zrcátko dát folii..... podle mýho nejlevnější a docela efektivní řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 2headerTDI: velmi konstruktivní nápad, já už zháním ty modré skla dlouho a nechci nové, bo jsou drahé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 2headerTDI: velmi konstruktivní nápad, já už zháním ty modré skla dlouho a nechci nové, bo jsou drahé hele já nevim ale na feldu jsem si dával takovej modrej průhlednej pruh nahoru na okno stálo to pár korun.....bylo skrz to vidět docela dobře .Tak to nejdřív zkuste na nějakej kuz zrcadla co najdete doma a podle mýho to efekt splní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 (editace) Jak nekdy trivialni reseni muze byt genialni pokud to bude plnit ucel a neodlepi se to casem pak je to Editováno: 12. Březen 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jak nekdy trivialni reseni muze byt genialni pokud to bude plnit ucel a neodlepi se to casem pak je to podle mýho když se to nalepí pořádně tak by to mohlo vydržet jediný z čeho mám trochu strach je vyhřívání....... ale zase když v létě na auto pere slunce tak se ty okna taky ohřejou docela slušně když to vyjde tak to zejtra zkusim nalepit na nějáky obyč zrcadlo a hodim sem fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 tak toho bych se nebal. folie na okno mas taky na zadnim s vyhrevem a nedela to nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 headerTDI : zkus a podej reference, protoze pokud se mi podari sehnat slusnou folii tak ji hodim na zrcatka taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 13. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 pořád by mě zajímaly ceny originálů a čísla z etky. třeba bez výhřevů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 ahojte všem, já kupoval na autovrakovišti v Horních Počernicích a stál mě kus CZK 200,-- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Ajjjj neco v Brne ci okoli neni ? zkusim EuroVrakoviste ... protoze 200 za sklo je dobra cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 tak jsem to zkusil..... nalepil jsem na malý zrcátko fólii..... a byl jsem příjemně překvapenej, mám takovej ten pruh na okno kterej je z úplně tamvý modrý do čirý, fotky jsem ani dávat nebudu protože to na nich neni kale vidět..... ale chci k tomu jenom říct aby jste to s tou modrou nepřeháněli protože v tý uplně tmavý neni vidět skoro nic...... a jak se lepěj fólie to tady taky někde je. Myslím že když zajdete do nějaký firmy kde se fólie lepí tak vám nějakej ustřižek najdou a daj a nebo za pakatel prodaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Prave najit slusnou folii, kterou bude plnit funkci antioslnovani a zaroven pujde i za tmy neco videt ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 (editace) jediná možnost je to vyzkoušet ale co sem koukal tak většina těch modrejch fólií co se cpou na auto jsou takový docela průsvitný jenom tak decentně modrý tak s nima by to fungovat mohlo Editováno: 13. Březen 2009, autor: headerTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 folie sice mužou bejt hezký ale na STK tim vyletíš na vážnou závadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Golf 4, Bora, Audi A6 - stara .... tieto mali rovnake spataky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.