JasteR Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 (editace) 1 ani nevim ze tu naky obr mas. 2 tenhle obr. mam od pana co sem mu prodaval parkovak, oskenoval sem si ho a upravil a ten rikal ze ho ma pres VW club at si ho klidne oskenuju... takze muzes byt v klidu... ..nez tu budes urazet ostatni tak si to radsi predem over, tohle nemam zapotrebi.. Editováno: 6. Duben 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jastere, tak nebo tak si na to nemůžeš dát copyright voe!!! navíc autor obrázku je evidentně Ferda a ten nedal žádný souhlas s jeho šířením, takže asi porušuješ autorský práva!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 tak jestli je to Ferdo tvůj obrázek, tak já to tam můžu promáznout! jednou jsem moderátor, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jsem koukal, že se něco děje...takže to je o tom, že zneužil TVé schéma a navíc ho vydává za své ferdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 (editace) Přesně tak..a budu rád když to někdo promázne...stejně je níž odkaz na můj, ale vadí mi, když někdo si na něco dá označení ochrany práv a přitom to není jeho....to je přinejmenším provokace. Editováno: 6. Duben 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jo to si taky myslím...tohle je největší drzost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 spise bych rekl ze nekdo to tady vzal pak to šiřil dal az se to zas dostalo zpátky sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Hele frajeři,ten obrázek není ani Jasterův a ani Ferdy.Ten koluje na netu od dob,co se tady o tom teprve začalo psát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 A proč si na to pak někdo dal označení copyright??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tenhle obrázek jsem vytvořil já frajere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Že se tu musí někteří jedinci pořád navážet do Ferdy? To už snad ani není závist,nebo provokace,ale udělat ze sebe něco,co není a dávno to už vymyslel někdo jinej,kterej tomu opravdu rozumí.Já bych to nazval PŘÍŽIVNICTVÍ. Tohle dělali soudruzi ze Sovětského svazu,kteří kamkoli přišli,všechno si přivlastnili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 to je fakt to už asi nevysvětlíme to nam rekně jedine JasteR sam prece rekl ze už to od nekoho ma tak davat si tam copyright nebylo už moc moudré ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 možná překreslil,dokreslil,ale tenhle koluje na ruských fórech už dávno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tu část nové zapojení jsem celou vytvořil já včetně popisků a jen jsem tam dal to co koluje na ruském serveru v té části staré zapojení....Tak jestli si myslíš, že staré zapojení je bez toho co jsem udělal já k něčemu.................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 (editace) Dal sem to tam spis ze srandy... ale aspon vidim, ze to stalo za to .... ostatne Vase reakce jsou opravdu k smichu (holt ceska mentalita, hlavne si na to co ste zde psali vzpomente az budete zase nelegalne stahovat/vypalovat film/muziku prg. atd.) , pokud ti ferdo25 vadi ze ti pravdepodobne nekdo z VWfora ukradl schema mel sis tam sam dat © !!!! (jestli je teda opravdu tvoje) tak si to res laskave tam, ja ho od tebe nemam, nebylo to ani zamereny proti tobe a tim to pro me konci .. Pokud to nekomu vadi tak ho klidne smazu, tohle opravdu neresim Edit 7.4.09 po neopravnenem obvineni upravuji prilohu (viz. predchozi prizpevek) Editováno: 6. Duben 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 na ruském fóru koluje nové zapojení s txt.popisy.myslím,že to stačíTo,že jsi to domaloval tě chválí,ale nicméně jde o to,kdo se tady hlásí k autorizaci.To,že si Jaster tam dal svoje logo je docela síla,ale jak jsem napsal,prostě toto už tady dávno bylo,jen bez tvých popisků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Jo to je odpověď.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 (editace) Tady nejde o to, jestli je někde něco podobného, ale že vzal přesně to co jsem vytvořil já, a dal si na to copyright a pak píše něco o české povaze........bez loga se znakem copyright bych to neřešil. A teď píše, že to někdo ukradl...tady je to volně k dispozici, ale když si na to někdo dá tohle označení tak to je to co mě na tom celé vadí. Editováno: 7. Duben 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 (editace) Jak uz sem psal vyse, neni to zamereny proti tobe ferdo , tak laskave nebud tak vztahovacnej, nemel sem to ani od tebe, natoz abych vedel ze si to delal ty sam... pokud je to opravdu tvoje prace tak klobouk dolu, ze sis stim dal praci ....;;;; to © sem tam del vicemene ze srandy jak uz sem tu psal, podle me jediny co te stve je to, ze to koluje dal na ruznych forech... mel sis tam dat © ted uz brecis na spatnym hrobe... ..navic sem to uz upravil..kdyz tu jsou vsichni legalni ..ted uz budou snad zase vsichni happy .. Editováno: 7. Duben 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Musím poděkovat: Mischicka to pěkně zamet sem........ a tam kromě změněného obrázku typu: "Národ sobě" nic jiného.... Jaster si to pro sebe objasnil, že vlastně jen zbytečně prudím.....co bych vlastně chtěl..... Nechám posoudit každému členu fóra.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) Neobjasnil sem si to jen pro sebe, ale pro ostatni, aby to nevideli jednostrane jen z tveho pohledu... ..doufam ze ti konecne doslo, ze pokud bych vedel ze je schema tvoje a ze si ho sem uz dal, vubec bych "svoje" schema nezverejnoval... nic proti tobe nemam ani sem nikdy nemel a pokud ses rozumnej tak nemuzes mit ani ty nic proti me.. Editováno: 8. Duben 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Musím poděkovat: Mischicka to pěkně zamet sem........ a tam kromě změněného obrázku typu: "Národ sobě" nic jiného.... Jaster si to pro sebe objasnil, že vlastně jen zbytečně prudím.....co bych vlastně chtěl..... Nechám posoudit každému členu fóra.......... Ferdo už zase?? Nic nezametám, ale třístránková debata mezi Tebou a Jasterem do původního topicu nepatří. Podle mě si to máte vyříkat vy dva soukromě, hlavně, že jste pindali když se tu vyměňovaly názory mezi mnou a vorlajzem. Nehodlám stranit nikomu, prt. jsem nebyl u tvorby toho schématu a tak nemohu říct kdo co komu, takže jsem prostě jen vyřešil OT a nebuď furt takový bolestínek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Zase jedna skvěle odvedená práce od Ferdy a funguje na jedničku.Hold kdo umí,ten umí. Díky Ferdo za MF volant,je to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cappy Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Diky Ferdovi25 za super praci; rozchodil mi Columbuse v OII (MR 2005) - zobrazeni park. cidel, MF volant a maxidot :-) Jeste budeme resit podsvetlene klicky, radicku ze Supa II a chrom ovladac zapinani svetel. PS: Ferdo, ty nove mapy jsou super!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavosko2 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Takze ferda manielen zlate rucicky ale je vyborny aj na dialku pretoze cez rp mi rozchodil witsona v moje OII a hlavne bol trpezlivy a nevzdal to ked som mu nieco nevedel presnejsie opisat skusal posielal no proste takych uz veru vela niet srdecna vdaka ferda si borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.