diddi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jak myslíte,že by vypadal spodek palubky krémový,černé tapecy a plasty a tyhle sedačky http://www.allegro.pl/item575252628_ahc_fo...o_2005_ahc.html A jaký k tomu dát tunel? Černý nebo taky krémový? Nejvíc se mi líbí světlý interier,ale kluk by mi ho určitě zbabral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Podle mě ta červená s tou krémovou nejdou do hromady - obě jsou velmi výrazné. Hned bude jasné, že je to poskládané z více aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharpshooter Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 akoze fakt ma sere jedna vec.... mam fabku cela cerna ako uhol... to ma az tak nestve ... ale stve ma ze neviem ci dat zelene neony alebo modre... s tymn ze v interieri pojdu rovnakej farby led... do fukarov, pod budiky, do dveri, k noha, ... a ked sa tak zamyslam kazdy ma modre... a take cierne auto obute na O.Z ciernej lestenej.... so zelenymi led vo vnutry a zelenymi neonmi pod by malo svoje caro... nemyslite??? a ne ze nekdo bude opakovat... alebo este nad cerveneou som rozmyslal.... takze bud modra, zelena, cervena... hm co radite...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 ja by som dal zelenu...ta cierna a zelena dokopy hnmnmnm take typicke skodovacke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Jake sedačky by se nejlip hodily k te bezove na palubce.Krome bezovych.Nejake cerne asi,ze?Neexistuje nekde vzorkovnik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.