Publikováno Březen 12, 200916 r Jak myslíte,že by vypadal spodek palubky krémový,černé tapecy a plasty a tyhle sedačky http://www.allegro.pl/item575252628_ahc_fo...o_2005_ahc.html A jaký k tomu dát tunel? Černý nebo taky krémový? Nejvíc se mi líbí světlý interier,ale kluk by mi ho určitě zbabral
Březen 13, 200916 r Podle mě ta červená s tou krémovou nejdou do hromady - obě jsou velmi výrazné. Hned bude jasné, že je to poskládané z více aut
Duben 2, 200916 r akoze fakt ma sere jedna vec.... mam fabku cela cerna ako uhol... to ma az tak nestve ... ale stve ma ze neviem ci dat zelene neony alebo modre... s tymn ze v interieri pojdu rovnakej farby led... do fukarov, pod budiky, do dveri, k noha, ... a ked sa tak zamyslam kazdy ma modre... a take cierne auto obute na O.Z ciernej lestenej.... so zelenymi led vo vnutry a zelenymi neonmi pod by malo svoje caro... nemyslite??? a ne ze nekdo bude opakovat... alebo este nad cerveneou som rozmyslal.... takze bud modra, zelena, cervena... hm co radite...?
Duben 2, 200916 r ja by som dal zelenu...ta cierna a zelena dokopy hnmnmnm take typicke skodovacke...
Duben 30, 200916 r Autor Jake sedačky by se nejlip hodily k te bezove na palubce.Krome bezovych.Nejake cerne asi,ze?Neexistuje nekde vzorkovnik?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.