kaja 1.9tdi Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Sice chybeli motorky,ale o to víc bylo hostesek.tady malá ochutnávka ze 130 fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 nejhezčí je mironet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggiii Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Luxus... Další kecy by to jen zbytečně kazily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Slyšel jsem od známeho co tam dělá pořadatele že tam je hodně slabá učast.Osobně jsem o tom jeden čas uvažoval ale nepojedu tam.Přiště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Já jedu zejtra, tak sem zvedavej, loni to bylo docela good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 13. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Slyšel jsem od známeho co tam dělá pořadatele že tam je hodně slabá učast.Osobně jsem o tom jeden čas uvažoval ale nepojedu tam.Přiště JJ,je to hodne slabý,spíš čumilové a rodinky z matějský , moc motorkářů tam nebylo.Ale zase jsem byl překvapenej kolik bylo lidí va Vrbovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 13. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 nejhezčí je mironet Me se nevíc libila ta s cernofialovejma kalhotkama z Racing parts:prc: Je to ta kudrnata blond na dalsím obrázku.Sel jsem za ní z Malé sport.haly po schodech,a sliny utírám ještě ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 13. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Já jedu zejtra, tak sem zvedavej, loni to bylo docela good ale moc se neoblíkej je tam nesnesitelný vedro Lidi nadavali ale nikdo nic nedělal!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Mi se chystame na masinach zitrach s klukama tak uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak dejte info jak to tam ve skutečnosti vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 kdopak mi tu vymazal příspěvek o bojkotu účasti předních firem? že by se to někomu nelíbilo, tak tedy dám odkazy: http://www.autofun.cz/ducati-nebude-na-vys...cykl-2009-1830/ http://auto.idnes.cz/vystava-motocykl-2009...405_motorky_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 'JaKr' : nekecej! To si někdo dovolí něco smazat bez Tvého svolení??? To se mi snad zdá ne?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 jo, bohužel se stalo, vypátrat není problém, ale nestojí mi to za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Hele a nemáš to v jiném tématu??? Mám takový pocit že tady jsou dvě obdobny tématiky.Mrkni na to.Myslím že jsem Tvůj přispěvek včera tady četl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 juknu, bylo to pod tvým příspěvkem, že si snad koupíš motorku, kvůli babám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 To jsem si myslel z prdele' Kvůli nim rozhodně nebudu kupovat motorku Psal jsem tam že si ji koupím na stary kolena ale to bylo opravdu z hecu...měl jsem jednou průser na mašině a od té doby...NÉÉÉ.DĚKUJU NECHCI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 jsem si myslel, že to bylo z perdele, ale i tenhle příspěvek jsem nenašel (ikdyž to bylo trochu OT) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak co? Byl tam někdo včera omrknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jo byl.. a byla to fak bída.. samá ATV což mi vůbec nebere a bylo tam děsný vedro.. sem si to tam pomalu ani neprošel - lidí nasráno.. kolem 12tý už museli zavřít parkoviště pač už bylo plno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Přesně toto mi řikala ta známá která tam pomáhala s organizaci.Uvažoval jsem o dnešku ale po potvrzení Tvých slov na to kašlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 nejhezčí je mironet hezké jsou všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Po třech pivech je každá krásná...to je fakt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 taky jich pár přidám Byl jsem už ve čtvrtek - vedro, lidí tak akorát - docela to ještě šlo - ale Japončíci tam teda chyběli (Suzuka, Yamaha, Kawasaki) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 No je to moc pěkny...moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 teda kdyz na ty krivky tak koukam tam by me bylo vedro i v lednicce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.