tomie Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Nedávno jsem si zakoupil starší auto Škoda Octavia I - TDI 1.9 81 kW. Je to můj první Diesel a proto nevím, zda to, na co jsem natrefil je nějaká závada nebo normální chování tohoto motoru. Když přidám trochu více plynu za účelem rychlejšího rozjezdu (na jedničku nebo dvojku) auto se dobře rozjede a najednou se vypne motor. Zůstane svítit kontrolka akumulátoru a další nastartování motoru je velmi obtížné. Když se toto povede motor pracuje jakoby jen na třech válcích, teprve po přidání plynu se postupně dostane do normálního stavu. Je toto normální u tohoto typu motoru? V čem případně může být problém? Děkuji předem za odpověď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 nevím čím to může být, ale rozhodně to není v pořádku, motor musí běžet dále úplně v pohodě, mám 81kW už delší dobu, ale s tímto jsem se nikdy nesetkal - doporučuji kontakt na členy OctaviaClubu - garny - cosby - vaša a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misolc Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Ahojte. Nedavno som si tiez kupil O1 r.v.2001 81kw a mam ten isty problem. Ked na volnobeh pridam naraz plyn cca 4000 otacok a pustim plyn s autom cuka, vydava cudny zvuk, akoby chcelo zdochunut. Stalo sa mi to aj za jazdy, ked som sa chcel rychlejsie pohnut z krizovatky, na 1 som pridal plyn a auto my cca pri 3500 otackach zdochlo. Ostala svietit kontrolka akumulatora. Nechcelo poriadne nastartovat a ked chytilo islo akoby na 3 valce. Co to moze byt? Vaha vzduchu? Tlak oleja? ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 treba diagnostiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misolc Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Prikladam nejake logy, dufam ze su dobre, ak nie, poradte ako na to. LOG-22.03.2014.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 skuste vymeniť palivový filter. To čo vám auto robí sú príznaky nedostatku nafty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.