Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

prosím o radu.octavia 2002 ambiente.1.9 tdi. mě hřejou zrcátka furt. proto se chci zeptat při jaké teplotě to vypíná. podle mě to řídí komfortka, nijak jinak to vypnout nejde. se zadním vyhř. to nemá nic společného. díky za rady. dens bylo 6 stupnu a furt to topí.

Už se to tady myslím řešilo. Topí to když máš přepínač ovládání zrcátek v prostřední poloze-topení(takovej obrázek podobnej výhřevu zadního okna).

• Autor

zkusim přepnout co to udela. diky moc šeffee

Vždyť to topí jen když zapneš vyhřívání zadního okna, bez toho bych se snad i vsadil, že netopí, mám v této poloze celý rok ...

Dovolil bych si nesouhlasit,u faceliftu to topí ve střední poloze ovl. zrcátek pořád a spínač vyhřívání okna na to nemá vliv.

• Autor

presne tak zadni vyhrev na to nema vliv. mi to ukazuje i na displeju ze to topi. sahnu na to a pravda.nevim jak to vypnout..

Jen na doplnění. Kouknul jsem se do návodu, jak to s tím výhřevem je. Pokud jsem to pochopil správně, tak při zapnutém výhřevu zadního skla se vyhřívají i zrcátka bez ohledu na polohu přepínače na zrcátkách.

post-7679-1237548034_thumb.png

pjerdole: Schválně jsem dneska zkusil výhřev zapnout a na panelu přístrojů se žádná kontrolka nerozsvítila. Můžeš prosím blíže specifikovat na jakém displeji ti to ukazuje?

post-7679-1237548052_thumb.png

Jo a výhřev zrcátek můžeš nouzově vypnout vytažením pojistky č. 1 (malá, červená úplně vlevo nahoře). Ale odstavíš tím i relé zapalovače cigaret, el.sedadla a ostřik. trysek. Takže to není to pravé ořechové...

• Autor

no zitra to jeste odzkousim ale nesviti mi kontrolka nybrz na pal. pc takova kostka s casem. myslel jsem ze je to prave ty zrcatka ale mozna je to jen cas jak dlouho jedu ne?? ted fakt nevim. ale minule jsem mel polohu na L a topilo to taky. overim to a napisu az vas nematu. kazdopadne za prispevky dekuju

• 2 týdny později...
  • Autor

tak jsem to zkoušel. poloha L nevyjřívá....paráda

ceece hosi ja mam facelift?ale mam jednu polohu tusim horni na ohrev,prostredni mam ovladani zrcatek P+L a spodni mam jenom spolujezdcovo.....

Ja tiez.

Mam dojem, ze od urciteho roku zacali davat len take. Alebo aj podla vybavy?

přechod mezi starým a face

Viem minimalne o 3 verziach ovladacov. Tie so zdruzenym L+R boli neskor zavrhnute a nahradene predoslimi. Uz mixove rocniky s novou palubkou a starou tvarov mali tento joystick. Potom prve kusy face mali zdruzene L+R neskor sa vratili k tym predoslim.

Funguje tam tedy nejaka vypinaci automatika?

Nebo pokud je packa v poloze zapnuto, tak to vyhrejva i kdyz je venku 30 stupnu?

No ja mam pocit, ze to hreje vtedy, ked to zapnes. Vonkajsia teplota na to vplyv nema podla mna. Bud to funguje s vyhrevom okna, alebo ak tam mas ikonku vyhrievaneho zrkadla, tak len vtedy ak to das na tuto ikonu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.