Publikováno Březen 15, 200916 r nepoznate inych vyrobcov toroidnych nadrzi ako ATRACO? ja hladam plytku nadrz do priemeru 64cm. a vysku max 18cm. samozrejme v co najlepsej litrazi. aspon 46l
Březen 16, 200916 r mám toroid STAKO (Polsko) objem je 47l rozměry teď nevím, musel bych se podívat (ale až večer, až budu doma), ale můžeš se podívat na www.stako.pl tam je máš rozdělené podle rozměrů i objemů.
Březen 16, 200916 r Autor mám toroid STAKO (Polsko) objem je 47l rozměry teď nevím, musel bych se podívat (ale až večer, až budu doma), ale můžeš se podívat na www.stako.pl tam je máš rozdělené podle rozměrů i objemů. zatial som nasiel iba standardne rozmery. mne ide o to aby som do priemeru 63cm a aby malo co najnizsiu vysku, samozrejme co najviac litrov
Březen 16, 200916 r To: siemens Ja som riešil rovnaký problém a nakoniec som skončil pri STAKU. Technik spomínal nejaké kompozitné nádrže, ale tie sú cenou niekde inde Upraveno Březen 16, 200916 r od inskeu
Březen 16, 200916 r Autor To: siemensJa som riešil rovnaký problém a nakoniec som skončil pri STAKU. Technik spomínal nejaké kompozitné nádrže, ale tie sú cenou niekde inde cize ty mas 18cm vysku a priemer aky? kolko litrova je?
Březen 16, 200916 r vzhladom na to ze tomu vobec nerozumiem ale chcem sa zapojit do diskusie tak ma napadlo ze lietadla maju nadrze aj v kridlach prepacte mi ten offf. topic ale ked mna nic rozumne nechce napadnut.
Březen 16, 200916 r 2: siemens Priemer je 600 mm a výška 200 mm, objem 42 L. Nie som si istý ale nádrž väčšiu ako 42 L tam nedáš, jedine ak by si mal podlahu kufra za rovno hrany no čo už dojazdovka, preto tankujem každých 300 km. amigo:
Březen 16, 200916 r zdar priatelia teraz ma napadlo ze ja som moju nadrz videl len dva krat a to ked som vymienal maly filter a potreboval som zavriet ventil. ale myslim ze mam toroidnu asi 42 litrov. mozno ale zato mam plnohodnotnu rezervu ale aj tak je mekka kurva nemam kedy ju dofukat.
Březen 16, 200916 r Mám 70 litrovou toroidní nádrž, převyšuje podlahu o několik cm ale funkci a využitelnost kufru to žádným způsobem neovlivňuje, teda pokuď nechcete na podlaze v kufru
Březen 17, 200916 r Autor zdar priatelia teraz ma napadlo ze ja som moju nadrz videl len dva krat a to ked som vymienal maly filter a potreboval som zavriet ventil. ale myslim ze mam toroidnu asi 42 litrov. mozno ale zato mam plnohodnotnu rezervu ale aj tak je mekka kurva nemam kedy ju dofukat. ty si nejaky zhuleny (aspon mi to precitani tvojho druheho prispevku tak pripada)
Březen 17, 200916 r Autor 2: siemensPriemer je 600 mm a výška 200 mm, objem 42 L. Nie som si istý ale nádrž väčšiu ako 42 L tam nedáš, jedine ak by si mal podlahu kufra za rovno hrany no čo už dojazdovka, preto tankujem každých 300 km. amigo: to musis mat brutal spotrebu ked musis kazdych 300l tankovat
Březen 17, 200916 r No jetsli tankuje 300l tak to má aj tů nádrž docela velků)) Ale opravdu 12l na 100 je docela dost.
Březen 17, 200916 r Za posledný mesiac a 7700 km, mi spotreba vychádza cca. 9,75 l LPG (na benzín 8 - 8,2 l). Tankujem každých 300 km aj keď v nádrži ešte zostáva nejaké LPG, nádrž do dna vyjazdím tak raz za 2000 km. Občas som mal aj spotrebu okolo 11 l ale to bolo na benzín 9,5
Březen 17, 200916 r Kuna motor vypada dobře, ale ta spotřeba fakt bez lpg by ta to pěkně obíralo o peníze:(
Březen 17, 200916 r To: WLK111 Ten motor na bežné jazdenie tak do 130 - 140 stačí, inak na diaľnicu je slabučký. Stačí keď trošku zafúka vetrík, alebo nie si sám v aute a už to cítiš. Ale v lete sa bežne viem dostať na dlhodobú spotrebu 7,4 ktorú udáva výrobca. Mrzí ma len tá dojazdovka, holt Octavia je Octavia, nie nadarmo bola o 100.000 drahšia ako Golf.
Březen 17, 200916 r 2: siemensPriemer je 600 mm a výška 200 mm, objem 42 L. Nie som si istý ale nádrž väčšiu ako 42 L tam nedáš, jedine ak by si mal podlahu kufra za rovno hrany no čo už dojazdovka, preto tankujem každých 300 km. amigo: tak konečně jsem se dostal k papírům, tak průměr 600, výška 220 objem 47l
Březen 18, 200916 r Autor To: WLK111Ten motor na bežné jazdenie tak do 130 - 140 stačí, inak na diaľnicu je slabučký. Stačí keď trošku zafúka vetrík, alebo nie si sám v aute a už to cítiš. Ale v lete sa bežne viem dostať na dlhodobú spotrebu 7,4 ktorú udáva výrobca. Mrzí ma len tá dojazdovka, holt Octavia je Octavia, nie nadarmo bola o 100.000 drahšia ako Golf. mal som si moznost vybrat teraz aj octaviu, ale nevybral som a keby som to mal esteraz urobit tak si zase vyberiem Golf6. Vyhoda ze to ma plnohodnotnu rezervu nie je dovod na zmenu rozhodnutia. EURONCAP a ine fakty hovoria jednoznacne
Březen 18, 200916 r Nic nenamítám:) Hledal sem včera ty výrobce a všecky nádrže by ti asi přečuhovali otázka či o 2 či 4 cm. je otázka či potřebuješ úplně rovné dno kufru pak bys asi musel řešit nějaků dřevěnů desku do kufru. Známý má dokonce v oktě kombi desku když vyhodí zadní sedačky tak má až po přední sedačky rovinu:) Upraveno Březen 18, 200916 r od WLK111
Březen 18, 200916 r 2: siemens V tej bezpečnosti je lepší golf ako o2, ale po facelifte o2 tam priveľké rozdiely nebudú, ale golf má kolenný airbag. Je to vec názoru, každému vyhovuje niečo iné, len ma prekvapilo, že o2 je kvalitou na tom lepšie ako golf. Tiež rozmýšlam nad tou drevenou doskou. radšej by som zobral dvojité dno, ktoré má golf 6 LPG.
Březen 20, 200916 r Autor Nádrž v průměru 630 má na výšku 190 mm/ 43l/, 204 /47l/, 225 /53l/ atd... neexistuju nejake specialne nadrze akurat do priestoru pre dojazdovky?
Duben 30, 201213 r Dobre rano, kolegovia LPGckari, napiste prosim vase skusenosti s tankovanim LPG. Ak mam 47 litrovu nadrz a jej uzitocny objem je 38 litrov, ako je mozne ze mi tam pumpar natankoval 40 litrov bez toho aby dovtedy cvakol ventil? Je to normalne? Stava sa vam to? Ventil cvakol pri udaji 40.1 litra, pritom este stale nejaky plyn v nadrzi, bol, este sa mi auto stale neprepinalo na benzin. Mam podozrenie,ze na pumpe maju spatne nakalibrovane pocitalo. Usudzujem aj podla toho, ze moja spotreba z kazdej nadrze pocitana podla natankovanych litrov a odjazdenych km je vyssia nez v minulosti, stale sa aj v tomto teple drzi na hranici 7L/100km(co za normalnych okolnosti zodpoveda prevadzke v mraze -20stupC), pritom spotreba z vlanajska pri tychto teplotach bola uz okolo 6 az 6.3/100. Stale chodim na tu istu pumpu, lebo za prve tam mam vernostnu zlavu a za druhe majster plynar mi pri revizi pozeral na filtre a nestacil sa divit ake su ciste na ten pocet km. Asi najvyssi cas kaslat na zlavu a zajst ku konkurencii, co vy na to? Upraveno Duben 30, 201213 r od slant
Květen 1, 201213 r V tomto se nevyznám, ale MTV v nádrži je defakto záchodový plovák a s ohledem na nastoupanou hladinu pak odblokovává západku, která zamezí dalšímu plnění. Toto lze ovlivnit 2 fakty: buď před montáží trochu "načaruješ" to želízko na ten plovák a nebo při tankování na pumpě se s autem postavíš tak, aby bylo nahnuté podle umístění nádrže, které bude odpovídat "naklonění plováku do minima". JInak s pumpama ti neporadím, ale měli by být nějakým způsobem kontrolovány a kalibrovány...a nebo zkus jinou pumpu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.