Přejít na obsah

Nastavenie volnobehu


bublo409

Doporučené příspěvky

Nedajú ak som to správne pochopil tak RJ si volnobež. ot. stále vypočítava a a snaží sa ich dosiahnuť.Záleží na teplote motora atd.

Ak máš s nimi problémy tak asi bude chyba niekde inde:škrtiaca klapka, teplotné čidlo, lambda regulácia a pod.

Editováno: , autor: vikino1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha a ako ho zmenim???

pokud tomu rozumíš a máš potřebné vybavení, tak ho přeprogramuješ. Z tvých dotazů je ale jasné, že nic takového nemáš, takže s tím softem neuděláš nic, stejně jako 99,999 % lidí zde na foru, takže platí, to co bylo řečeno na začátku - nedá se nastavit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sledujem to tu tak priebezne a stale nechapem...stale tu chces menit respektive nechces len chces vediet ci to ide- nastvenie volnobehu...ako to tu uz bolo milion krat spomenute nenastavis to nijako, to nieje stara 105 kde si potocil srobikom, nepomozte ti ani VAG 1000000001.1 lebo sa to robi inymi programami kde sa ako keby nahrava soft do tej RJ novy pripadne pozmeneny...a to ze das zakladne nastavenie skrtiacej klapky ti nic neurobi ale tak ako bolo pisane len si zisti kde to ma krajne polohy az vie spravne vyhodnocovat ostatne veci...chod do servisu skodovky nech ti to tam psravia ked nieco take chces ale v domacich podmienkach ot nejde, lebo tie programy ma hrstka ludi co sa tomu venuje a patricne si za to aj zapyta...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...