Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Včera jsem na DSF shlídl představení nového Fordu Focus ¨RS a musím říct že jsem teda slintal jak malej :) .Nádhera udělaný auto a ten motor a jeho projev je prostě :prc::palec2::prc: :prc:

Co vy na něj?Jak se Vám líbí?

:palec2: :palec2: :palec2:

Novy_Ford_Focus_RS_2009_07_503_0.jpg

Upraveno od spineshank

noo rekneme ze :prc:

Jojo bombice, o tom neni pochyb ... to bych snesl ;)

Urcite aspirant na momentalne nejzhavejsi hothatch soucasnoti ( a mozna i v budoucnu minulosti :) ) ... me se osobne strasne libi po celkove strance.

-----

Upraveno od zabiak

Asi pro mnohe z nas, jen vazne sen a video v pameti... lol

jj krásné auto, ale můj favorit je stejně Micubishi evo.

Ale Rs je pořádná nálož. Označení rs na Octuli proti tomuhle vypadá k smíchu.

U kokty to je oproti Fočusu Really Smiling :D

• Autor

No u našich sousedů je cena cca.33€ by mě zajímalo kolik to bude u nás ,ale tipnul bych tak okolo mega ;)

• Autor

Jinak ta modrá co je na fotkách je zavádějící barva.Měl by s prodávat jen v zelené a bílé barvě kol1

nic moc :kol-20: ... a teď pojďte do mě :kol-18:

nelíbí se mi prdel a hlavně, že je to třídveřák :sleep:

btw...viděl jsem ho už před Vánocema v nějakym pasočízu..

Upraveno od Krtek6

• Autor
:smich: woe,co se ti nelíbí??design,motor,kola,atd?Buď konkrétní trošku.....
nelíbí se mi prdel a hlavně, že je to třídveřák :sleep:

Voe tohle není na vození rodiny na nákup.

Tohle není na krásu tohle je auto na Rally :prc:

Voe, to je druhý auto do rodiny, pro zábavu ... lol

jen do práce mi to moc reprezentativní nepřijde, v tomto u mě převažuje Audi RS6, luxus a zároveň bomba svezení, i pro rodinu a na nákupy ... :palec2:

Cena má být kolem mega. Prý je údajně rychlejší než STi :kuk:

• Autor
v tomto u mě převažuje Audi RS6, luxus a zároveň bomba svezení, i pro rodinu a na nákupy ... :palec2:

tak o tom žádná,RS6 to by taky bylo :prc: ale ta cena je víc jak o půlku víc jak ja u tohoto Focusu RS.

• Autor

smyslnej pohled takto ;)

focus-rs-1.jpg

• Autor

Takže co se mi podařilo teď zjistit:

1,jsou potvrzenytři barvy-bílá,zelená,modrá

2,cena není známa,prý až konec března

3,cena má být pro východní Evropu dumpingová!!!.......no jsem teda zvědavej o kolik to bude míň ;)

Barvy budou tri - zelena, modra a bila

Cena se ma pohybovat okolo 800-900 000,-, protoze ma byt o cca 300 000,- levnejsi nez Subaru Impreza STI coz ta stoji kolem 1 1/200 000,-

A kazdopadne to bude tezkej, velmi tezkej konkurent prave Impreze a Evu ... vsechno ostatni je kompromis :) (mysleno v tride hothatchu).

S takovymi parametry pres 300k a 440Nm. to klidne muze vypadat jako zebrinak .) sem se docetl ze to ma nejakou novinku na predni naprave cimz je prenos tak obriho vykonu mnohem lepsi takze je lepsi prenos vykonu a netaha to tolik za ruce !!!

přečetl jsem testy v časákách (nestranné a dost objektivní) a všude slova chvály nad jízdními vlastnostmi, především pak o přenosu síly na pouze přední nápravu, včetně popisu jejich nové přední nápravy, zazněla i slova jako fantastické a bomba

Pěknej Fordík, asi bych se taky nechal přemluvit ...

Peji na to desne ody a hlavne jim je VERIM ! :) kazdopadne kloubouk dolu, jak zvladli vysperkovat trakci na predni naprave u tohohle zvirete :) a hlavne Ford dela jedny z nejlepsich podvozku vubec, takze RS = velkaaaa davka adrenalinu a zabavy ...

Voe tohle není na vození rodiny na nákup.

Tohle není na krásu tohle je auto na Rally :prc:

a ty si myslíš, že já mám auto na nákup a rodinu?... :smich: neblbni..ja prostě nemám rád kombíky a třídveřáky... :) ovšem vyjímka potvrzuje pravidlo..jediny combi, který uznávám je škoda octavia II combi a jedinej třídveřák je ford mustang schelby gt500 a nissan skyline R32 :p :p ..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.