spineshank Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) Včera jsem na DSF shlídl představení nového Fordu Focus ¨RS a musím říct že jsem teda slintal jak malej .Nádhera udělaný auto a ten motor a jeho projev je prostě :prc: Co vy na něj?Jak se Vám líbí? :palec2: Editováno: 19. Březen 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 noo rekneme ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jojo bombice, o tom neni pochyb ... to bych snesl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Urcite aspirant na momentalne nejzhavejsi hothatch soucasnoti ( a mozna i v budoucnu minulosti ) ... me se osobne strasne libi po celkove strance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) ----- Editováno: 3. Květen 2010, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Asi pro mnohe z nas, jen vazne sen a video v pameti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 jj krásné auto, ale můj favorit je stejně Micubishi evo.Ale Rs je pořádná nálož. Označení rs na Octuli proti tomuhle vypadá k smíchu. U kokty to je oproti Fočusu Really Smiling Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 No u našich sousedů je cena cca.33€ by mě zajímalo kolik to bude u nás ,ale tipnul bych tak okolo mega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jinak ta modrá co je na fotkách je zavádějící barva.Měl by s prodávat jen v zelené a bílé barvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 nic moc ... a teď pojďte do mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) nelíbí se mi prdel a hlavně, že je to třídveřák btw...viděl jsem ho už před Vánocema v nějakym pasočízu.. Editováno: 19. Březen 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 woe,co se ti nelíbí??design,motor,kola,atd?Buď konkrétní trošku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 nelíbí se mi prdel a hlavně, že je to třídveřák Voe tohle není na vození rodiny na nákup. Tohle není na krásu tohle je auto na Rally Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Voe, to je druhý auto do rodiny, pro zábavu ... jen do práce mi to moc reprezentativní nepřijde, v tomto u mě převažuje Audi RS6, luxus a zároveň bomba svezení, i pro rodinu a na nákupy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Cena má být kolem mega. Prý je údajně rychlejší než STi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 v tomto u mě převažuje Audi RS6, luxus a zároveň bomba svezení, i pro rodinu a na nákupy ... tak o tom žádná,RS6 to by taky bylo ale ta cena je víc jak o půlku víc jak ja u tohoto Focusu RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 smyslnej pohled takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Takže co se mi podařilo teď zjistit: 1,jsou potvrzenytři barvy-bílá,zelená,modrá 2,cena není známa,prý až konec března 3,cena má být pro východní Evropu dumpingová!!!.......no jsem teda zvědavej o kolik to bude míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Barvy budou tri - zelena, modra a bila Cena se ma pohybovat okolo 800-900 000,-, protoze ma byt o cca 300 000,- levnejsi nez Subaru Impreza STI coz ta stoji kolem 1 1/200 000,- A kazdopadne to bude tezkej, velmi tezkej konkurent prave Impreze a Evu ... vsechno ostatni je kompromis (mysleno v tride hothatchu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 S takovymi parametry pres 300k a 440Nm. to klidne muze vypadat jako zebrinak .) sem se docetl ze to ma nejakou novinku na predni naprave cimz je prenos tak obriho vykonu mnohem lepsi takze je lepsi prenos vykonu a netaha to tolik za ruce !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 přečetl jsem testy v časákách (nestranné a dost objektivní) a všude slova chvály nad jízdními vlastnostmi, především pak o přenosu síly na pouze přední nápravu, včetně popisu jejich nové přední nápravy, zazněla i slova jako fantastické a bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Pěknej Fordík, asi bych se taky nechal přemluvit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Peji na to desne ody a hlavne jim je VERIM ! kazdopadne kloubouk dolu, jak zvladli vysperkovat trakci na predni naprave u tohohle zvirete a hlavne Ford dela jedny z nejlepsich podvozku vubec, takze RS = velkaaaa davka adrenalinu a zabavy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Voe tohle není na vození rodiny na nákup. Tohle není na krásu tohle je auto na Rally a ty si myslíš, že já mám auto na nákup a rodinu?... neblbni..ja prostě nemám rád kombíky a třídveřáky... ovšem vyjímka potvrzuje pravidlo..jediny combi, který uznávám je škoda octavia II combi a jedinej třídveřák je ford mustang schelby gt500 a nissan skyline R32 :p .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.