Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Včera jsem na DSF shlídl představení nového Fordu Focus ¨RS a musím říct že jsem teda slintal jak malej :) .Nádhera udělaný auto a ten motor a jeho projev je prostě :prc::palec2::prc: :prc:

Co vy na něj?Jak se Vám líbí?

:palec2: :palec2: :palec2:

Novy_Ford_Focus_RS_2009_07_503_0.jpg

Editováno: , autor: spineshank
Vloženo
jj krásné auto, ale můj favorit je stejně Micubishi evo.

Ale Rs je pořádná nálož. Označení rs na Octuli proti tomuhle vypadá k smíchu.

U kokty to je oproti Fočusu Really Smiling :D

Vloženo (editace)

nelíbí se mi prdel a hlavně, že je to třídveřák :sleep:

btw...viděl jsem ho už před Vánocema v nějakym pasočízu..

Editováno: , autor: Krtek6
Vloženo

Voe, to je druhý auto do rodiny, pro zábavu ... lol

jen do práce mi to moc reprezentativní nepřijde, v tomto u mě převažuje Audi RS6, luxus a zároveň bomba svezení, i pro rodinu a na nákupy ... :palec2:

Vloženo
v tomto u mě převažuje Audi RS6, luxus a zároveň bomba svezení, i pro rodinu a na nákupy ... :palec2:

tak o tom žádná,RS6 to by taky bylo :prc: ale ta cena je víc jak o půlku víc jak ja u tohoto Focusu RS.

Vloženo

Takže co se mi podařilo teď zjistit:

1,jsou potvrzenytři barvy-bílá,zelená,modrá

2,cena není známa,prý až konec března

3,cena má být pro východní Evropu dumpingová!!!.......no jsem teda zvědavej o kolik to bude míň ;)

Vloženo

Barvy budou tri - zelena, modra a bila

Cena se ma pohybovat okolo 800-900 000,-, protoze ma byt o cca 300 000,- levnejsi nez Subaru Impreza STI coz ta stoji kolem 1 1/200 000,-

A kazdopadne to bude tezkej, velmi tezkej konkurent prave Impreze a Evu ... vsechno ostatni je kompromis :) (mysleno v tride hothatchu).

Vloženo

S takovymi parametry pres 300k a 440Nm. to klidne muze vypadat jako zebrinak .) sem se docetl ze to ma nejakou novinku na predni naprave cimz je prenos tak obriho vykonu mnohem lepsi takze je lepsi prenos vykonu a netaha to tolik za ruce !!!

Vloženo

přečetl jsem testy v časákách (nestranné a dost objektivní) a všude slova chvály nad jízdními vlastnostmi, především pak o přenosu síly na pouze přední nápravu, včetně popisu jejich nové přední nápravy, zazněla i slova jako fantastické a bomba

Vloženo

Peji na to desne ody a hlavne jim je VERIM ! :) kazdopadne kloubouk dolu, jak zvladli vysperkovat trakci na predni naprave u tohohle zvirete :) a hlavne Ford dela jedny z nejlepsich podvozku vubec, takze RS = velkaaaa davka adrenalinu a zabavy ...

Vloženo
Voe tohle není na vození rodiny na nákup.

Tohle není na krásu tohle je auto na Rally :prc:

a ty si myslíš, že já mám auto na nákup a rodinu?... :smich: neblbni..ja prostě nemám rád kombíky a třídveřáky... :) ovšem vyjímka potvrzuje pravidlo..jediny combi, který uznávám je škoda octavia II combi a jedinej třídveřák je ford mustang schelby gt500 a nissan skyline R32 :p :p ..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...