vorlajz Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 pan M. má občas takový haluze... zvykejte si! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 pan M. má občas takový haluze... zvykejte si! Nechceš si zalézt do toho svého soutěžního okna? Před týdnem jsi tady velice vykřikoval jak nikam jinam než tam a do svého vlákna nepřispěješ a zdá se, že jsi nějak zapomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 ty mi snad závidíš, že jsem schopnější jak ty... chudinko!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 V čem přesně myslíš? A nezapomeň dát nakonec smailík ať vím kdy se začít smát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 ty mi snad závidíš, že jsem schopnější jak ty... chudinko!!! no tak vorlajz...co nemas rad ludi ktori maju cervene o2ky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 ne, já jenom nemám rad frajery jako je pan M. a jemu podobný... a Michale... vyliž mi prdel!!! a tady je ten smajlík ... můžeš se začít smát ty trubko!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 hosi roztrhejte si prukazky do knihovny nebo si dejte po drzce, mozna nejlip by bylo kdyby jste si sli nadavat do plivarny v lamparne nebo kde to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 už si dám pozor Olafe... slibuji!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Vorlajz ...kuwa nejdřív spolu jezdíte na chatu, děláte akce a pak tady děláte divadlo jak cip ...a zrovna vy dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Čau chlapi. Tady je to nějaký vostrý ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 jj... na hrubej pytel hrubá záplata... slibuju, že už to tu nebudu řešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Hodnej EDIT: A laskavě si ty svoje vulgarismy nech na doma neb jak se píše v pravidlech Nepoužívejte sprostá slova ani jiné urážky, nikdo na to není zvědavý. Bod 5, kdybys jako lokální mod nevěděl co tu opakovaně porušuješ!! Napomínal jsem tě už minulý týden a další nadávka je už za varování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 No hlavně že jste si to vysvětlili ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Už dávno a nevím proč se to stále dokola objevuje na fóru kam to nepatří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ...a ke mě do vlákna už vůbec ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Hlavně že ostatní pranýřujete za to, že nepoužívají SZ....hoši hoši....takhle zaplavovat fórum.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 už se perou????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já to dycky říkal, že si huby rozbijou............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Kdo se tady pere ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 ty vole ty žiješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 no jo čéče, málo času - hodně práce, naštěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 To tady asi přejmenuju na Hospodu u OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.