Březen 19, 200916 r pan M. má občas takový haluze... zvykejte si! Nechceš si zalézt do toho svého soutěžního okna? Před týdnem jsi tady velice vykřikoval jak nikam jinam než tam a do svého vlákna nepřispěješ a zdá se, že jsi nějak zapomněl
Březen 19, 200916 r ty mi snad závidíš, že jsem schopnější jak ty... chudinko!!! no tak vorlajz...co nemas rad ludi ktori maju cervene o2ky?
Březen 19, 200916 r Autor ne, já jenom nemám rad frajery jako je pan M. a jemu podobný... a Michale... vyliž mi prdel!!! a tady je ten smajlík ... můžeš se začít smát ty trubko!!!
Březen 19, 200916 r hosi roztrhejte si prukazky do knihovny nebo si dejte po drzce, mozna nejlip by bylo kdyby jste si sli nadavat do plivarny v lamparne nebo kde to je.
Březen 19, 200916 r Vorlajz ...kuwa nejdřív spolu jezdíte na chatu, děláte akce a pak tady děláte divadlo jak cip ...a zrovna vy dva
Březen 19, 200916 r Autor jj... na hrubej pytel hrubá záplata... slibuju, že už to tu nebudu řešit...
Březen 20, 200916 r Hodnej EDIT: A laskavě si ty svoje vulgarismy nech na doma neb jak se píše v pravidlech Nepoužívejte sprostá slova ani jiné urážky, nikdo na to není zvědavý. Bod 5, kdybys jako lokální mod nevěděl co tu opakovaně porušuješ!! Napomínal jsem tě už minulý týden a další nadávka je už za varování.
Březen 20, 200916 r Hlavně že ostatní pranýřujete za to, že nepoužívají SZ....hoši hoši....takhle zaplavovat fórum....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.