67jitka58 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Zdravím,neví někdo jestli je možné dát odkládací přihrádku v palubce z OI 2 do OI 1,jestli by to pasovalo? OI 1,9tdi 4,3 100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 ktoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Asi myslí face a předface. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Asi myslí face a předface. Já myslel schránku z O2 do O1,jestli má stjné rozměry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Nevim tedy co je oznaceni OI 2 ale jestli si s tim myslel kaslik ze dvojkovy octavky tj. novy do stary jednickovy Octavky tak to urcite nepude, maj uplne jinej tvar a rozmer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Nevim tedy co je oznaceni OI 2 ale jestli si s tim myslel kaslik ze dvojkovy octavky tj. novy do stary jednickovy Octavky tak to urcite nepude, maj uplne jinej tvar a rozmer. Asi jsem to špatně napsal,ale pochopil jsi to správně.To jsem chtěl slyšet.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.