Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Stává se mi, že mi zničeho nic probliknou směrovky přívěsného vozíku (tažné nemám) a k tomu kontrolka dobíjení, při tom to začne pípat. Ve škodovce neví co s tím, panel přístrojů jsem měnil. Žeprý jedině vyměnit všechny kabely od přístrojovky, do toho se pouštět nechci.Auto nevykazuje žádné chyby a jezdí bez závad. To pípání je ale hrůza.

Nemáte někdo s tímhle zkušenost? Díky za radu

Editováno: , autor: senkyrikmartin
Vloženo
existuje kontrolka smeroviek privesneho voziku?

to pocujem prvykrat

ano je to taka jednicka medzi dvoma sipaki a ak to ma auto zapojene blika to vtedy ked bliklaju aj smerovky na privesnom voziku...ja by osm inak strasne rad vedel ako to zapojit, lebo vozik mam, no nikto mi nepovedal ked mam co napojit...

Vloženo
Nevim jak na fabii, ale na Felicii byla.

Kabelovy svazek je ok?

Diagnostika nic neukazuje, když to proměřovali, tak taky na nic nepřišli. Někdy to udělá během 5 km 20x, někdy jezdím několik dní 10-20km a nic. Nemůžu sehnat nikoho, kdo se s tímhle setkal. Ve škodovce mi jen řekli, vyměnit všechny kabely od palubovky, žeprý 40tis.

• o 2 roky později...
Vloženo (editace)

ano je to taka jednicka medzi dvoma sipaki a ak to ma auto zapojene blika to vtedy ked bliklaju aj smerovky na privesnom voziku...ja by osm inak strasne rad vedel ako to zapojit, lebo vozik mam, no nikto mi nepovedal ked mam co napojit...

Je na to třeba jednotka, aspoň to mi řekli když mi montovali tažné a já to chtěl, takže jsem se na to nakonec vyprdnul.

Ale v ETCE vidím jen kabeláž za 5tKč, takže spíš se vysrali na pracnou kabeláž až do předu k jednotkám.

Editováno: , autor: Lancelot
Vloženo

Je na to třeba jednotka, aspoň to mi řekli když mi montovali tažné a já to chtěl, takže jsem se na to nakonec vyprdnul.

Ale v ETCE vidím jen kabeláž za 5tKč, takže spíš se vysrali na pracnou kabeláž až do předu k jednotkám.

prdlajs.. stačí nakódovat v BSG tažné... ono si to samo pozná podle odběru proudu jestli je, nebo není připojený vozík.. (aspoň v F1)

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Já jsem totiž od té doby co jsem to nakódoval ještě nepřipojil vozík, protože je pořád někde půjčený :rolleyes:

Ale nedávno jsem právě dal výstražné a všiml jsem si kontrolky, tak jsem měl radost, že funguje, ale pak mi začal vrtat hlavou jestli to tak má být :D

Vloženo

No ja som zas nemal dlho pripojeny vozik,takze uz si nepamatam ci to blikalo a to mam tazne uz nejaky ten rok. :smich:

Ale myslim,ze mi to fungovalo.Ono to mera tu spotrebu a potom vyhodnocuje.To mas ako zo smerovkami.Ked maju malu spotrebu,tak zas rychlo tikaju.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Kontrolka pro směrová světla vozíku funguje, dnes jsem poprvé do té doby co jsem nakódoval připojil vozík. :)

Sice nevím jestli to má souvislost, ale ruply mi obě potkávačky najednou :-o

Vloženo (editace)

Tady to máš z DP

post-3341-0-23719100-1316338049_thumb.jp

Admini či modi bylo by možné, příspěvky týkající se kontrolky vozíku oddělit do samostatného tématu? díky

Editováno: , autor: Lancelot

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...