Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Stává se mi, že mi zničeho nic probliknou směrovky přívěsného vozíku (tažné nemám) a k tomu kontrolka dobíjení, při tom to začne pípat. Ve škodovce neví co s tím, panel přístrojů jsem měnil. Žeprý jedině vyměnit všechny kabely od přístrojovky, do toho se pouštět nechci.Auto nevykazuje žádné chyby a jezdí bez závad. To pípání je ale hrůza.

Nemáte někdo s tímhle zkušenost? Díky za radu

Upraveno od senkyrikmartin

existuje kontrolka smeroviek privesneho voziku?

to pocujem prvykrat

Nevim jak na fabii, ale na Felicii byla.

Kabelovy svazek je ok?

existuje kontrolka smeroviek privesneho voziku?

to pocujem prvykrat

ano je to taka jednicka medzi dvoma sipaki a ak to ma auto zapojene blika to vtedy ked bliklaju aj smerovky na privesnom voziku...ja by osm inak strasne rad vedel ako to zapojit, lebo vozik mam, no nikto mi nepovedal ked mam co napojit...

• Autor
Nevim jak na fabii, ale na Felicii byla.

Kabelovy svazek je ok?

Diagnostika nic neukazuje, když to proměřovali, tak taky na nic nepřišli. Někdy to udělá během 5 km 20x, někdy jezdím několik dní 10-20km a nic. Nemůžu sehnat nikoho, kdo se s tímhle setkal. Ve škodovce mi jen řekli, vyměnit všechny kabely od palubovky, žeprý 40tis.

Jen "vymenit".. i tou cenou by to na origo servis vypadalo na shnily kabelovy svazek, koukni se tady, je tu s tim vyvesene tema.. nedela to casteji kdyz je mokro..?

• 2 roky později...

Mám úplně ten samý problém ... už jste někdo přišel na nějaké řešení? Díky

ano je to taka jednicka medzi dvoma sipaki a ak to ma auto zapojene blika to vtedy ked bliklaju aj smerovky na privesnom voziku...ja by osm inak strasne rad vedel ako to zapojit, lebo vozik mam, no nikto mi nepovedal ked mam co napojit...

Je na to třeba jednotka, aspoň to mi řekli když mi montovali tažné a já to chtěl, takže jsem se na to nakonec vyprdnul.

Ale v ETCE vidím jen kabeláž za 5tKč, takže spíš se vysrali na pracnou kabeláž až do předu k jednotkám.

Upraveno od Lancelot

Je na to třeba jednotka, aspoň to mi řekli když mi montovali tažné a já to chtěl, takže jsem se na to nakonec vyprdnul.

Ale v ETCE vidím jen kabeláž za 5tKč, takže spíš se vysrali na pracnou kabeláž až do předu k jednotkám.

prdlajs.. stačí nakódovat v BSG tažné... ono si to samo pozná podle odběru proudu jestli je, nebo není připojený vozík.. (aspoň v F1)

Fakt?

Tak to musím vyzkoušet, díky. Další kontrolka vždy potěší :D

• 1 měsíc později...

Má ta kontrolka pro směrovky vozíku blikat při spuštěných varovkách, při nezapojeném vozíku?

Upraveno od Lancelot

tak to neviem,ale mne to blika tiez :)

Já jsem totiž od té doby co jsem to nakódoval ještě nepřipojil vozík, protože je pořád někde půjčený :rolleyes:

Ale nedávno jsem právě dal výstražné a všiml jsem si kontrolky, tak jsem měl radost, že funguje, ale pak mi začal vrtat hlavou jestli to tak má být :D

No ja som zas nemal dlho pripojeny vozik,takze uz si nepamatam ci to blikalo a to mam tazne uz nejaky ten rok. :smich:

Ale myslim,ze mi to fungovalo.Ono to mera tu spotrebu a potom vyhodnocuje.To mas ako zo smerovkami.Ked maju malu spotrebu,tak zas rychlo tikaju.

• 4 týdny později...

Kontrolka pro směrová světla vozíku funguje, dnes jsem poprvé do té doby co jsem nakódoval připojil vozík. :)

Sice nevím jestli to má souvislost, ale ruply mi obě potkávačky najednou :-o

A kde to v BSG nakóduju? Nemůžu to nikde najít... Díky...

Tady to máš z DP

post-3341-0-23719100-1316338049_thumb.jp

Admini či modi bylo by možné, příspěvky týkající se kontrolky vozíku oddělit do samostatného tématu? díky

Upraveno od Lancelot

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.