Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Tak ty lidi co znám a co měli 2.0TDI-PD už to většina po leasingu prodala a nahradila jinou motorizací (většinou v benzínu a pár za 1.9TDI-PD+chip)..a z takovym 2.0TDI-PD MR2009 nikoho neznám......Jinak už jsem to tu nikde psal...Jen jeden známej z branže co jezdí pro hotel už má více jak 3/4 roku Passata 2.0TDI-CR DPF 103kw (v lednu když jsem s nim po tel.mluvil měl nějakých 87.000km) a za sebou už měl výměnu nějaké hlavní vstřik.lišty.....pak mu to začlo na volnoběh škubat s celym autem,tak měnily po peripetiich z VW vstřiky+zas tu hlavní vstřik.lištu...a řikal že se mu začala ztrácet voda..né moc,ale sem tam musí něco dolejt,ale to zatim prý že servis neřeší a fakuje ho.....Na druhou starnu řikal že se ale z TDI-CR jezdí moc pěkně,což teda můžu potrvrdit,měl jsem ho na dva pujčenýho z Jarova když mi u SII měnily řízení a proti PD to je opravdu jiná muzika....DPF u CR je prý taky v pohodě,prý s tim neměl zatim problém.

Já nevim..po těch zkušenostech co jsem s nim měl (PD) už mi to nesmí do baráku......Možná za nějakej ten rok až vychytaj ty TDI-CR a já budu pak zas obměnovat nějaký ty auta,tak do nějakýho půjdu,ale to si dám sakra pozor co kupuju....Ono ale podle mě ty CommonRaily nebude nic úchvatně spolehlivýho.....znám lidi co maj CR ve Fordu,Opelu,MB,BMW,Fiatu(multijet) a každej už měl z commonrailem nějaké problémy....nejčastěji slyšim Vstřiky... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak i 2.0TDI-PD 8V se dělal od začátku,ale ten byl jen v kombinaci z DPF...a druhá levnější verze byla 2.0TDI-PD 16V bez DPF....

Známej ho má v SI 2.0TDI-PD DPF 8V (2006) a kdybych tu měl vypsat čím prošel,tak tu opět napíšu román.....Je pravda že mu nerupla hlava,ale zas mu přestal mazat motor a měnilÿ mu ho komplet.na záruku (autokomplex Menšík-Praha) a jinak stejné závady jako u 16V..starty,vstřiky+navíc dost problému z DPF... atd.atd.atd......Ten je od doby co má tohohle SI v servisu jak doma.....na předchozím SI 1.9TDI-PD 96kw nesáhnul 4.roky(více jak 350.000km) vůbec na nic...teda krom před.nápravy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...