superfatty Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Politrukuru mám a je fakt skvělá.. nepřekáží a potichounku si leží pod spolujezdcovou sedačkou asi tak měsíc.. holt neni čas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 ahojikkkk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Bohužel máš pravdu.Michal tam předvedl tu černou leštěnku přímo na černou metalizu...a nahlodal mě Sám jsi viděl jak ten můj lak je dojebanej pořád si řikám jestli má cenu zkoušet to nano.Škoda žes neměl rozdělané balení toho nana na odzkoušení pro změnu na jiném mistě auta.Tys dostal novou várku? A kdybys viděl v akci ještě mojí červenou Co to měl ten Míša, Sonax?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 A hele, ještě jeden takový dotaz pro ty co byli na ŠH: Bylo tam všechno tak 100% perfektní, jenom já sem mimo, nebo tam bylo několik věcí co by se daly - mohly - měly udělat jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 A hele, ještě jeden takový dotaz pro ty co byli na ŠH:Bylo tam všechno tak 100% perfektní, jenom já sem mimo, nebo tam bylo několik věcí co by se daly - mohly - měly udělat jinak? Já sem byl myslím spokojenej a co sme potřebovali, to se nám nakonec dostalo - elektrika, lavice, prostor a nakonec sme i přespali, takže za mě OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 no mě vyloženě deptala "rychlá obsluha" v hospodě, samozřejmě, mohl jsem si vzít jídlo s sebou, taky teda kafe apod., což se mi nechtělo tahat, "vystoupení" toho vola na tříkolce nehodlám komentovat, páč poslední co mě u něj dostalo, když po odjezdu kempujících holanďanů (údajně kvůli akci a hluku) chtěl proplatit ušlou tržbu (2.500,-), což mu samozřejmě nikdo nedal, tak to musel někde nahonit, co se týká ubytování, tak nějak nerozumím, proč si připlácet za topení, normální je mít služby v ceně, ale to je pár věcí, které mě sice vadí, ale dokážu se přes ně přenést a myslet si něco o ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Co to měl ten Míša, Sonax?? áno, čierny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Mám červený a je fakt včelí vosk + nano = super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 jak je to s nanem na nový lak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 myslím, že iba teflón nie je dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 wrccko jak jsi dopadl ve škole, ja prošel ale o prsa indiánský stařeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 mám vo vrecku/kapse/indexe nemčinu ....tak to má byť, správny študent prejde aj keď tesne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 asi tak historie se neptá za kolik ale jestli jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 NANO se na nový lak doporučuje... je to přeci jenom ochranná vrstva!!! kdyby byla na NANO reklama v TV, tak to všichni berou lopatou, takhle všichni kupujou stejně drahej SONAX ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Tady to dnes žije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Dobrý večer chlapáci.Jak je? Dnes po dlouhé době fitko a jsem jak znovunarozený! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Já po dlouhý době už druhý pivo takže taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Mílo: hlavně že máš zkoušku za sebou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 jj a další tři ještě před sebou:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Chlapi, kam je najlepsie schovat gps antenu z columbusu okrem origo miesta? Nemam tam origo antenu na streche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Muže se z Tebe stát čistě teoreticky policejni prezident??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 čistě teoreticky jo, šance je taková jako, že mi dá Jassica Biel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 jj a další tři ještě před sebou:-) ja 4 Chlapi, kam je najlepsie schovat gps antenu z columbusu okrem origo miesta? Nemam tam origo antenu na streche. stľpik pri spolujazdcovi v blízkosti palubnej dosky asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ja len sa bojim toho, ze ked ta antena nebude pod celnym sklom niekde, ale schovana v stlpiku alebo pod strechou, tak nebudem mat dobry signal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) myslel som ako sa končí stlpik spolujazdcov - tak som to videl v piatok, že to má Michal je to na palubnej doske Editováno: 20. Květen 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.