Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Politrukuru mám a je fakt skvělá.. nepřekáží a potichounku si leží pod spolujezdcovou sedačkou asi tak měsíc.. lol holt neni čas..

ahojikkkk.

Bohužel máš pravdu.Michal tam předvedl tu černou leštěnku přímo na černou metalizu...a nahlodal mě :feve: Sám jsi viděl jak ten můj lak je dojebanej :aggressive: pořád si řikám jestli má cenu zkoušet to nano.Škoda žes neměl rozdělané balení toho nana na odzkoušení pro změnu na jiném mistě auta.Tys dostal novou várku?

A kdybys viděl v akci ještě mojí červenou :smich:

Co to měl ten Míša, Sonax??

A hele, ještě jeden takový dotaz pro ty co byli na ŠH:

Bylo tam všechno tak 100% perfektní, jenom já sem mimo, nebo tam bylo několik věcí co by se daly - mohly - měly udělat jinak?

A hele, ještě jeden takový dotaz pro ty co byli na ŠH:

Bylo tam všechno tak 100% perfektní, jenom já sem mimo, nebo tam bylo několik věcí co by se daly - mohly - měly udělat jinak?

Já sem byl myslím spokojenej a co sme potřebovali, to se nám nakonec dostalo - elektrika, lavice, prostor a nakonec sme i přespali, takže za mě OK :)

no mě vyloženě deptala "rychlá obsluha" v hospodě, samozřejmě, mohl jsem si vzít jídlo s sebou, taky teda kafe apod., což se mi nechtělo tahat,

"vystoupení" toho vola na tříkolce nehodlám komentovat, páč poslední co mě u něj dostalo, když po odjezdu kempujících holanďanů (údajně kvůli akci a hluku) chtěl proplatit ušlou tržbu (2.500,-), což mu samozřejmě nikdo nedal, tak to musel někde nahonit,

co se týká ubytování, tak nějak nerozumím, proč si připlácet za topení, normální je mít služby v ceně,

ale to je pár věcí, které mě sice vadí, ale dokážu se přes ně přenést a myslet si něco o ...

Co to měl ten Míša, Sonax??

áno, čierny ;)

Mám červený a je fakt :palec: včelí vosk + nano = super!

jak je to s nanem na nový lak?

myslím, že iba teflón nie je dobrý ;)

wrccko jak jsi dopadl ve škole, ja prošel ale o prsa indiánský stařeny...

mám vo vrecku/kapse/indexe nemčinu :) ....tak to má byť, správny študent prejde aj keď tesne :):palec2:

asi tak historie se neptá za kolik ale jestli jo...

• Autor

NANO se na nový lak doporučuje... je to přeci jenom ochranná vrstva!!! :palec2:

kdyby byla na NANO reklama v TV, tak to všichni berou lopatou, takhle všichni kupujou stejně drahej SONAX ... :feve:

Tady to dnes žije <_<

Dobrý večer chlapáci.Jak je? Dnes po dlouhé době fitko a jsem jak znovunarozený! :palec2:

Já po dlouhý době už druhý pivo takže taky...

Mílo: hlavně že máš zkoušku za sebou!

jj a další tři ještě před sebou:-)

Chlapi, kam je najlepsie schovat gps antenu z columbusu okrem origo miesta? Nemam tam origo antenu na streche.

Muže se z Tebe stát čistě teoreticky policejni prezident???

čistě teoreticky jo, šance je taková jako, že mi dá :prc: Jassica Biel :specool:

jj a další tři ještě před sebou:-)

ja 4 :blink:

Chlapi, kam je najlepsie schovat gps antenu z columbusu okrem origo miesta? Nemam tam origo antenu na streche.

stľpik pri spolujazdcovi v blízkosti palubnej dosky asi ;)

Ja len sa bojim toho, ze ked ta antena nebude pod celnym sklom niekde, ale schovana v stlpiku alebo pod strechou, tak nebudem mat dobry signal.

myslel som ako sa končí stlpik spolujazdcov - tak som to videl v piatok, že to má Michal :) je to na palubnej doske

Upraveno od wrccko

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.