Lancelot Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ahoj Tak konečně to tady po třech dnech zase ožilo. Jsem mysle, že to tady taky zkrachlo jak GM. Jinak, co říkáte na zrušení subfór F a FII,ROOM, mi to teď přijde hrozně nepřehledné, já vím můžu si to vypnout, ale občas tam zavítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 a co pan gauč Zámeček Jirko, viz předminulý a minulý pátek, to niiiiiiiic To byla alternativa s Tomíkem, možná větší úspěch než u Lukyna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Mám žárlit? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 AhojTak konečně to tady po třech dnech zase ožilo. Jsem mysle, že to tady taky zkrachlo jak GM. Jinak, co říkáte na zrušení subfór F a FII,ROOM, mi to teď přijde hrozně nepřehledné, já vím můžu si to vypnout, ale občas tam zavítám. Njn. Pořád něco mění a přesunujou. Asi nemaj co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 To máte ěnjykýrychlo servisy an tom slovensku.. já mám na stejném místě jak ty prasklej lak.. nevím jestli to uhraju na záruku, nebo na kroupy co ted jsou..Zámeček určo! Dojed někdy bud v ty pátky a nebo se domluvíme i na něčem v týdnu = zahrádka No tak podarilo sa mi to dobre vybaviť, likvidátor prišiel na obhliadku už dnes, zajtra v servise objednajú diely čo sú na výmenu a v stredu ráno tam ide auto, už bolo mechanikovi dnes povedané, že bude mať jednu "rýchlovku" tento týždeň navyše... A piatok je u mňa dosť problematický, vtedy mám najviac roboty... ale 20-teho som tam určite... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Mám žárlit? lol Ani ne...já s tebou nic neměl, nemám a ani mít nebudu...takže jestli nevalíš do kroza, tak si nemáme co vyčítat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Njn. Pořád něco mění a přesunujou. Asi nemaj co dělat. To víš...za ty prachy bych to dělal taky, dneska je každá koruna dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Sou v balíku jo Jirko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Dnes jsem viděl facelifta v té vínové metle a slintal jsem blahem, kam se hrabe černá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ani ne...já s tebou nic neměl, nemám a ani mít nebudu...takže jestli nevalíš do kroza, tak si nemáme co vyčítat Super, je fajn, že sme si to vyjasnili JE krize.. nikdo mě fakt nechce a proto se ptám: CHCETE MĚ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Sou v balíku jo Jirko.... KOlik akcii kdo chcete? Sou docela za hubičku a hlavně pod GM patří majetku o kterým se snad ani Bushovi s Obamou nesnilo.. Nějakej Gates je zrnko písku v poušti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Sou v balíku jo Jirko.... Těžce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jirka má přehled? Snad ne, po tom co mi psal, bych mu nesvěřil ani ká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 No to s tou GM, to je dobré. Stát si koupí automobilku, něco mi to trochu připomíná. Mám docela obavy, co nás vlastně ještě čeká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Veď Porsche tiež nebolo ďaleko od bankrotu po kúpe VW - VW jej požičalo na úver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 wrcko: no už sem to přestal sledovat, ale nevím jak to překlenuli.. německá vláda řekla: nedávme vám ani ká, vaše blbost.. s čímž plně souhlasím. Nekupuju něco na co nemám a kor společnost jako Porsche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Čau Dádo tak oni chceli 80% asi, takže majú 51% a dlžia ešte VW to sa uvidí ako z toho vyjdú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Krach na ně lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 aaaa, Jirka je king Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ale to je ta "světlá" stránka "krize", že působí jako samočistící proces, ze kterého ve finále vyjdou přeživší firmy posíleny, zatímco slabí hráči padnou. Ono je to taky čas od času potřeba, protože kdo chce moc a usne na vavřínech, tak má holt smolíka. A to je zrovna problém takovýho GM, kterej si to prohrál sám...holt to manažéři prokaučovali už dávno, byla to jen otázka času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 aaaa, Jirka je king Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 To není demokratický tohle? !!!! :smich: to sand nemyslíš ani vážně Jirko No si vyříkáme osobně ale co už, já se s tím smířím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ale co už, já se s tím smířím Co jinýho ti taky zbyde, žejo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Nic nic, dáme zase ze pár zelných v pátek a bude nám fajne, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak tak...zelenou já můžu, ladí mi k fóru PS: A zelenou se nemyslí peprmintka báby Jiráskové, aby si někdo nemyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.