Červen 5, 200916 r Kecáš !!! Fakt jo? Vlakem tam a Octávkou zpět??? mě jste to říkali opačně, jen to bylo o Fordu
Červen 5, 200916 r někdo už i maká Někdo už má třetí týden v řadě v pátek volno A nevím kolikátý týden v řadě o den kratší jak byly ty svátky
Červen 5, 200916 r Někdo už má třetí týden v řadě v pátek volno A nevím kolikátý týden v řadě o den kratší jak byly ty svátky se ti to chechtá, k nám práce sama nedorazí
Červen 5, 200916 r dodatečně gratulace, dárek byl v dopisu Děkujiiiii tak já mám snad 04.06.09 Jo to je taky pěkná posloupnost +2 +3 Přeju at se v práci nepředřeš, je pátek
Červen 5, 200916 r Nazdárek ve spolek Nevíte někdo jak je to s vozením alkoholu a cigaret v rámci EU? Jsou nějaké limity atd.? EDIT: Odpovím si sám, jsou ale hodně vysoké, takže běžného člověka to zajímat nemusí. Pokud zrovna neveze 50l slivovice. Upraveno Červen 5, 200916 r od Lancelot
Červen 6, 200916 r Dobré ránko! Jak je u Vás? Tady je zataženo a tma...jestli se jim vyplní předpověd tak to bude napikaču...
Červen 6, 200916 r Skaja sa tak rozhodol, že sa mu to nechce čítať a zamkol TO JE OPRAVDU ROZUMNY...Nechápu to...spadnul na zem ne?
Červen 6, 200916 r Zajimavý článek ohledně krádeži osobáku...a pak to nechte osudu...: http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/ukra...stribrneho.html
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.