kristian Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 noo dobre vycistim aj tu klapku....a uvidim co to spravy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grief Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tak tenhle problem s otackama mám taky.Jeste k tomu mam ladený vyfuk tak se sem tam lidi koukaj jako bych to delal schvalne a pak vypadam za blbce.Je to strasne.Ted aspon vim scim mam zajet do servisu:).Mimochodem zacalo mi to delat zrhuba kolem 70tis km od te doby to porad skace tak me napada jestli by to taky nemohlo byt tim palivovym filtrem o kterem tady byla rec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej Jancovic Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 mne moja fabča 1.4 mpi r.2000 robí tiež niečo podobné..na volnobeh mi kolíšu otáčky..moj technik mi pvedal, že to tieto motory zvyknú robiť..ale chystám sa tiež na diagnostiku motora.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalett81 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Palivovy filtr se nemeni u benzinaku (konkretne 1,4MPi) po 60 000km, at to das do jakehokoli autorizovaneho servisu na 60t serv. prohlidku nevymeni ti ho (pouze pokud by si je vyslovne pozadal)...O tom co se doporucuje a jak vypadaji nase paliva by se dalo polemizovat... prominte ze se do toho micham ale palivovi filtr by se mel menit tak stejne jako vzduchovej olejovej spolu olejem!! lidi je to filtr!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diselmilka Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Cau,chci se s Vami jen podelit o muj vyreseny problem s onym skubanim po zahrati......skubalo to na benzin i na LPG,tim padem jsem vyloucil pal. filter...... VAG mi psal chudou smes a zatizeni na 1. valci-neverohodna hodnota..... Sice se mi do toho moc nechtelo,ale sel sem hledat netesnost v sani,a zjistil ze nejaky blb jen neutahl saci potrubi na tom spodnim spatne pristupnem miste.....timpadem to podfukovalo po zahrati.....vymeneno tesneni za 40kc utazeno,smazany chyby VAGem a uz to lita !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.