Přejít na obsah

Jak s novou kostrou?


Doporučené příspěvky

Ahojte, chtel jsem posilit kabel kostry jelikož mám silnější audio a to si to vyžaduje. Chtěl jsem přidat tedy druhý kostřící kabel ale zaskočilo mě když jsem chtěl starý vyndat. Je ukostřen na dvou místech na bloku motoru a i karoserii. Pročpak? a jak to teď řešit?

post-4283-1238099923_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako trošku nechápu, vždyť ten kabel má průřez dost velkej, dokáže to přenést proud ke startéru, který má určitě větší odběr než zesilovač. A jen tak na okraj, nebylo by lepší natáhnout zem od zesilovače někde blízko toho zesilovače ??? Nevim jak to máš v autě řešený, ale kratší kabel = menší odpor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak mám trochu problém s tím že když osolím ráio pohasínají mě světla, kluci na autohifi mě doporučili posílit i kostru od baterky , údajně ta co tam je stavěná pro spotřebiče které jsou v autě běžně a zsilovače to je něco navíc....samozřejmě že mám i zesilovače ukostřené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No v tvojom pripade by som si dal skontrolovat elektrovyzbroj a neriesil by som nejaku kostru.

Akumulator je na to aby akumuloval elektriku,takze ma mat dostatocnu kapacitu a nie na 5 minut nejakej cinnosti. Ved 70 Ah znamena ze dokaze za hodinu dat max prud 70 A. A ze to aj vydrzi davat hodinu,tak to si pis ze nema skapat koli tomu za 10 minnut. S tym dokazes zvarat a nie ze to nestaci zivit nejaku elektroniku. Si zmeraj pod zatazou napetie na svorkach,ved to aj alternator asi nedava co treba.

Ako bolo spominane vyssie. OD baterky ide kabel na kostru hruby a kratky,takze min. odpor. Cela kasna je jedna velka kostra ktora nema obmedzenia ci uz priemeru alebo dlzky. A pri zosilovaci davas zase kusok kablu jak prst. Clovece take draty v robote mame na 6000 Voltovych motoroch.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...