Přejít na obsah

Octavia 1,6/75, rv. 11/2004 - Blbne elektrika oken a zamykání

sikom

Doporučené příspěvky

Dobrý den.

Octavia 1,6/75, rv. 11/2004 - Blbne elektrika oken a zamykání

Nezhasnul jsem a totálně se vybila baterka. Vytáhnul jsem baterku na dva dny a nabil. Je možné, že jsem prvně zapojil mínus pól. Od dobití baterie jsou problémy s elektrikou oken a centrálním zamykáním dveří. Poruchy nemají logiku.

- nastartované, uzavřené auto bez pohybu, klíč v zapalování cca po 2 min se uzamklo (byl jsem venku)

- nastartuji a vozidlo se ihned uzamkne (již opakovaně)

- nastartuji a stáhne se zpravidla zadní pravé okno, nejde zavřít jak od řidiče, tak na daných dveřích, musím vypnout a zapnout zapalování (již opakovaně)

- při celkovém uzamčení vozidla přes ovládání řidiče se vozidlo někdy uzamkne, někdy ne, ale skoro pokaždé sjedou zadní, někdy i přední okna, vozidlo musím otevřít, odemknout mechanicky

- při odemčení vozidla za použití Dálkového Ovládání někdy neodemkne dveře řidiče, je třeba znova zmáčknout odemčení – zamykání je zatím v pohodě

- pří odemčení pomocí DO se ihned uzamkne – již párkrát

Auto bylo ve značkovém servisu napojeno na PC - bez závad. Nechci platit, pokut nebudu muset. Jiné problémy nemám, nejsem si vědom. Prosím o rady.

Děkuji Auto Amatér - Třinec

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,no já mám skoro ten samej problém,akorát s tím,že auto mám 12/99 1.9 TDI 81kw.Nejdříve to začalo občasným zamykáním centrálu po odemčení a usednutí do auta,nikdy naštěstí když bylo nastartované.K tomu se přidalo nefungující vnitřní osvětlení po otevření dveří řidiče a přestalo výstražné pípání zapnutých světel po otevření dveří.Myslel jsem že to bude v mikrospínači v zámku ve dveřích jenže není (v servisu vyměnily zámek a problém přetrvává).

Přijdu na druhý den ráno k autu a všechny 4 okýnka dole :help: ,naštěstí nezmizelo nic z auta... Vezu ho do servisu a samovolně se mi začali jak za jízdy tak i po nastartování stahovat okýnka,což byla docela sranda,když bylo venku mínus 5.Tak ho mám do té doby znovu v servisu...je to cca pár dní,ale na to v čem to je zatím nemůžou přijít....Kdoví co s tím at dá info...

Odkaz ke komentáři

Rekl bych, ze by to chtelo zkusit vymenit komfortni jednotku, ta ma tohle vsechno na starosti. Bud zajed na vrakac a tam nakou koupit (musi byt stejne oznacena) a nebo zajet za nekym tady z fora typu Garny servis, Cosby, Vasa a pro ne to myslim nebude velkej problem. Treba by stacilo prehrat soft komfortky.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...