karelkopp Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 zdravim prosimvas nevedel by nekdo jak by sel upravit central v me octave jedna se oto ze odemknu otevru dvere a nestrcim klice do zapalovani tak se auto po nejake dobe samo zamkne a to mi pripada jako problem protoze kdyz treba odemknu polozim klice na sedacku a jdu jeste nekam ventak se mi klidne klice v aute zamknou uz se mi to 2x stalo.a diagnostika nasla ridici jednotku centralu ale nevim jak ji nastavit aby tohle nedelal nebo na jakem kanalu se tahle funkce nachazi. predem mockrat dekuji za odpovedi S podzravem karelkopp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Máš vadný mikrospínač ve dveřích . Neindikuje ti otevřené dveře. Podívej se jestli se ti po otevření dveží rozsvítí vnitřní osvětlení. Hledej tady na foru tema vadný mikrospínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 On pise ze si uz 2x zamkol kluce takze asi dvere zatvorene. Ziadny vadny spinac. Je to nejaka blba funkcia tych obycajnych centralov. Kamoska to ma na fabii a za boha jej to neviem vypnut. Je jedno ci su otvorene alebo zatvorene dvere,cca 10 sekund a zamyka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Pokud tam má vše origo, tak má pravdu Pepa, po otevření dveří se ti auto již samo nezamkne, bude mít v háji mikrospínač, vedení nebo tam bude studeňák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelkopp Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 (editace) Pokud tam má vše origo, tak má pravdu Pepa, po otevření dveří se ti auto již samo nezamkne, bude mít v háji mikrospínač, vedení nebo tam bude studeňák. no mikrospinac to nebude protoze kdyz jsem ho pripojil na diagnostiku,pripojil se na rj centralu tak mi normalne detekuje otevrene a zavrene dvere a co jsem koukal je to i original pro octavii takze to typuju na nejakou schovanou funkci v nejakem kanalu ve vag comu pak by mne jeste zajmalo jak nastavit funkci aby se zamkl v 15km/h nebo spis to vim ale jak docilit toho aby neslo zevnitr otevrit i kdyz je zamceno protoze jsem si to chtel nastavit kuli detem aby si potom kdyz zastavim sami otevreli a vylezlybyla by to docela vyhoda proti detske pojistce predem dekuji za odpoved s pozdravem karelkopp Editováno: 30. Březen 2009, autor: karelkopp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 V kazdom zamku mas 3 mikrospinace, takze to mikrospinac byt moze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelkopp Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 V kazdom zamku mas 3 mikrospinace, takze to mikrospinac byt moze. ano to je jeden pro polohu odemceno druhy pro polohu zamceno treti nejak nevim ale zase by mi na diag nehlasilo to ze mam otevrene dvere kdyz je otewvru a i kdyz je zavru jedine co je mozna problem ze mi diag hlasi vadu zadniho centralu vzadu v pravo neco ze vysila nesmyslny udaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Psal jsem ti jak to vyzkoušíš. Neteoretizuj a zkus to co jsem ti napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agino Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 mne to tiež robí, ale je to nastavením alarmu. A tiež mám zlý mikrospínač, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.