jajaj Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Zdravim,mam dotaz mam fabii r.v.01 1,4mpi,bez vybavy,koupil jsem si komfortku,sadu zamku s klicema,ze jsem si chtel udelat aspon zamykani na do,ale nemuzu najit komfortku v aute.Je to mozne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajaj Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Zdravim,mam dotaz mam fabii r.v.01 1,4mpi,bez vybavy,koupil jsem si komfortku,sadu zamku s klicema,ze jsem si chtel udelat aspon zamykani na do,ale nemuzu najit komfortku v aute.Je to mozne? je mozne aby auto bylo bez komfortni jednotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tak pokud máš klasika bez výbavy tak tam komfortku nenajdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajaj Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tak pokud máš klasika bez výbavy tak tam komfortku nenajdeš. tak to je super dik moc za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Máš aspoň origo centrál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajaj Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Máš aspoň origo centrál? origo nemam,je tam dodelany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 tak nemáš na 100% komfortku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajaj Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 tak nemáš na 100% komfortku Dik,skoda ze jsem se nepodival driv nez jsem to nakoupil a rozdelal. Aspon vim pro priste .................................................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajaj Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 DIKY vsem,dal jsem to zpatky,hold budu zase zamykat klicem ............................... prosim smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
550jawa Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Dobrej jeden dotaz k FI classic combi rv00 - mr 01, mám immo 2.5 nebo 3 generace? Komfortku jsem taky nenašel. Mám jen orig. centrál jinak bez výbavy, hledal jsem dobře nad plynovým pedálem? Fábku mám půl roku a dříve 120 tak je to pro mě skok do neznáma. Moje potřeba zní- mám jen jeden klíč s immo čipem a druhý bez s možností dodání čipu do klíče, problém je že nevím jaký. Děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Fabie měla komfort 3 generace a pokuď jsi hledal nad plynovým pedálem a nenašel komfortku, tak nemáš origál CZ z výroby, ale dodělávku. Jde otevřít auto zevnitř, když zamkneš klíčem? U origo CZ nejde otevřít kličkou zevnitř, má totíž takzvaný SafeSystém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
550jawa Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Díky za radu zamknul jsem auto s otevřeným okénkem a otevřít nešlo červ. diodka blikala, ale nešlo otevřít. Na zadnich dveřích vyjel kolík ale po uvolnění zase zajel. Prostě nelze otevřít. V kufru mám elektroins. origo do svazku + škoda konektor (stejný jako na zad.světlech) a ovládání mikrospínačem v madle nad rz. Je možné dodat origo cz central, jako dodělávku bez komfort jednotky? Jak poznám zámek dveří origo a neorigo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Takto se chová origoš CZ a asi se dá dodělat, ale tím pádem musí být nad pedálem plynu komfortka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
550jawa Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Dík za info, tak jsem ji konečně našel. Byl to "porod", vše je tak krásně přístupné, zlatá stodváca stačilo kladivo, .... ... Prosím ještě o radu kam se nahrává kód immo, resp. má s tím komfo něco spol.. Chtěl bych ji vyměnit z A na E a dodělat el. okna. Nechci to hlavně "podělat". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 (editace) S IMMEM TO NEMA NIC SPOLECNIHO STACI PRIZPUSOBIT KLICE A MAS HOTOVO.S EL OKNAMA JE TO TADY DOST HLAVNE JE TREBA POTOM ROZMYSLET JESTLI CHCES DALKOU ZAVIRAT I OKNA KVULI ZAPOJENI RID.JEDNOTEK A VYBERU MOTURKU NA STAHOVANI OKEN. Editováno: 15. Srpen 2009, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.