mel1 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Prosím o radu, Mám O1 motor 1,6 75 kW. Zjistil jsmem, že při prudkém přidání plynu dochází někde v horní části motoru k přisátí nebo úniku vzduchu. Je to tykový syčivý zvuk. Je to normální? Motor se chová při jídě celkem normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Já měl prasklý O kroužek na vstřikovači, zvuk podobný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) Ahoj, presne toto se u me projevuje tez, a uz delsi dobu a nejen u me. Mam 75kW AVU. Dalsi info tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=899781 Krome toho mam dalsi problemy, ktere s tim mozna souvisi. Viz uvedene tema. Jako posledni jsem vymenil veskere tesneni na sani a tez tu tlustou hadici a problemy pretrvavaji. Tez tesneni na vsech vstrikach jsem vymenil. Uz jsem vymenil polovinu auta a ne a ne to rozlousknout. Jako dalsi se chystam na klapku, prestoze je cista a podle vagu ok vcetne namerenych hodnot. Mas nejake dalsi problemy nebo ti jen vadi to syknuti? Preju zdar a napis jak pokracujes... j. Editováno: 31. Březen 2009, autor: Joshua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mel1 Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Zatím další problémy nemám. Jen to syknutí. Je to přesně na tom místě co je na fotce v tvém odkazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.