Houdis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Zdravím, koupil jsem jeté alu disky škoda a všiml jsem si, že v otvorech pro šrouby se ztrácí lakování a je tam jakoby drsnější bělavý povrch. U každého kola je to troško jiné. Může to být způsobeno provozem nebo jsou přelakovaná ? Houdis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Je to odprsklá barva a korodující hliník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houdis Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ještě mě napadlo, že by to mohlo být čištěním. Přeci jenom v otvoru pro šroub se usadí poměrně dost špíny a to chce přeci jenom přitlačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Spíš to bude odřené od klíčů při povolování a utahování šroubů. Některé pistole - šroubováky jsou tam dost těsné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houdis Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 To mě vůbec nenapadlo. Asi to bude tím, že si kola přehazuji sám a dávám si bacha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.