Dix1 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 K té felicie LaK.Jo ta byla,ale pak u novější modelů byla EDICE 100 a ta byla u Fabie,Octavie a Superbu Na SII L&K se těším. Viz prospekt: Edice100_katalog_CZ_2005_05.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Včera som bol na Bratislavskom autosalóne a dopátral som sa niečo viac o Superb Individual. Ten čo je vyššie odfotený som videl, nebol vystavovaný, bol na ňom niekto zo zamestnancov Škoda Slovensko, na parkovisku pri hale, kde mala Škoda svoju stajňu. Ten Superb, opustil fabriku vo výbave ako som prikladal vyššie Údaje o vozidle a stále aj má látkové sedadlá vo výbave felicity černá. Výbava individual sa dá objednať na Slovenku, kde je upravované auto v spolupráci s firmou MAD (autopoťahy), čIže sa čaluvnili akurát tapacíri dverý, nová koža na radiacej páke a nanovo odšitý volant. A sedadlá? Sú na nich naliahnuté poťahy . Na slovenku údajne takýchto Superbov jazdí max do 10 ks, ale ked si kúpite poťahy MAD, obšijete pár vecí v interieri, tak možte mať trebárs aj Š Favorit 136 Individual... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 mno takže to vlastně s paketem Individual nemá nic společného je to asi jako sedačky v ORSII pro anglický trh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 mno takže to vlastně s paketem Individual nemá nic společného je to asi jako sedačky v ORSII pro anglický trh... Ani to, ORS2 má sedadlá očaluvnené z výroby a tento Sup má len natiahnuté na látkových sedadlch poťahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Včera som bol na Bratislavskom autosalóne a dopátral som sa niečo viac o Superb Individual.Ten čo je vyššie odfotený som videl, nebol vystavovaný, bol na ňom niekto zo zamestnancov Škoda Slovensko, na parkovisku pri hale, kde mala Škoda svoju stajňu. Ten Superb, opustil fabriku vo výbave ako som prikladal vyššie Údaje o vozidle a stále aj má látkové sedadlá vo výbave felicity černá. Výbava individual sa dá objednať na Slovenku, kde je upravované auto v spolupráci s firmou MAD (autopoťahy), čIže sa čaluvnili akurát tapacíri dverý, nová koža na radiacej páke a nanovo odšitý volant. A sedadlá? Sú na nich naliahnuté poťahy . Na slovenku údajne takýchto Superbov jazdí max do 10 ks, ale ked si kúpite poťahy MAD, obšijete pár vecí v interieri, tak možte mať trebárs aj Š Favorit 136 Individual... Este dodavam, ze na autosalone boli na stene prilby lakovane do lakov ake sa davaju na auta - a pri jednej bezovej bol napis "Individual" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.