sejvi Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Pred asi 4 roky jsem vydrzel cvicit cca 1,5 roku. Ted jsem zacal zase cvicit pred tydnem... A jestli se ptas ja dlouho jsem v posilovne, tak v prumeru kolem 70min... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak já se taky přidám... Cvičím asi rok a půl, předtím jsem občas dělal kliky atd.... Za ten rok a půl je myslím pokrok znát, bench v současné době 5x8 opakování s 85-90kg. Maximum nevím, jednou jsem to zkoušel a bolelo mě rameno :-) Až dám 10x100kg tak budu spokojenej ;-) Za tu dobu co cvičím jsem přibral asi 10kg, teď mám něco přes 90. Cvičím vždycky 60-90min podle nálady, dvakrát týdně, celou horní polovinu těla (prsa, záda, bicáky, ramena a břicho). Teď jsem začal ještě jezdit na kole a běhat, chci zničit ten špek na břiše :-) Kolo je ok, ale běhal jsem naposled na štřední (deset let zpátky...). Včera jsem uběhl 8 koleček s přestávkami na pití a mazec... Ale chodím ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak jsem rád že máme ve vlákně nové tváře.Jen tak dál! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak uličnici...přiznejte se...kdo byl dnes ve fitku nebo na kole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 já byl dneska na koloběžce, dvakrát! pokaždý spocenej jak prase a teď příjemně cejtim nohy co Ty Romane? nemám Ti 11.7. přivézt koloběžku na ozkoušení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Miloši: tak to se ještě domluvíme ale myslim že těch sportovnich aktivit toho 11 července bude hodně.Uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak jsem se prave vratil z hradu... tedy z fitka... Vse zase boli, hlavne kozy, tem jsem dal co proto... Jak jsem slibil, tak cinim a posilam par fotek nasi mucirny (foceno mobilem)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 nj, já se dneska opět posilnil tak akorát žrádlem. Včera jsem chtěl jít do bazénu v hotelu v Sezimově Ústí, ale došel jsem si na véču, dal jsem česnečku, vepřovou panenku se zeleninou a pivsona, došel jsem na pokoj, že nejdřív něco udělám na NTB, zavíraly se mi oči, tak jsem si na chvilku lehnul a vzbudil jsem se až skoro o půlnoci... Dneska jsem se pojistil a koupil jsem si 0,5 l ledového kafe a 0,5 l Semtexu na pokoj a zatím jsem OK, ale tady ve Strakonicích v hotelu bazén není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ty vole tomasi co to ma spolecnyho se sportem tohleto? je tu naka hokejka jeste krome me? fitko me vzdcky trapi pres leto pri letni priprave jindy se proste do posilky uz pak moc nedostanu, ale v lete sem chodil skoro denne. musim zase zacit uz mam zase 98kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 No já včera byl v posilce.... Skoro 90min, v tom dusnu to byl masakr, lilo z nás jak prase :-) Moc to nešlo, ale lepší něco než nic.... Dneska se začínají ozývat nohy ze středečního běhání, a to jsem chtěl jít i dneska. Uvidíme, lýtka asi nejsou moc zvyklý ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 To mi povídej...v tom teple to je fakt mazec.Zitra jdeme s mladym na kolo a tak se docela těším jak ho zase proženu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Dneska by to prave chtelo na ty nohy znova, treba ne takovy vahy, ale znovu je protahnout Ja taky dneska pomazu do fitka odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Žádný váhy, já jsem byl jen běhat, potřebuju shodit tuky... Akorát že nejsem zvyklej.... Pár dřepů sice dám, ale jen asi s 50kg. Ale teď nechci objem, ale pořádně vyrýsovat na léto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tak hlavně že je z čeho rýsovat vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 kdybyste mel nekdo zajem, zajistim slevu: www.lanna.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 já dal včera výběh 48minut a docela jsem hotovej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Kolafa: kurna, to vypada libove, tam bych vydrzel cely den jen to mam trosku z ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tak hlavně že je z čeho rýsovat vid? vyrýsovat břicho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Když to břiško je většinou jen problém stravy...cvičení pouze 20% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tak tak, Roman me predbehl, zrovna jsem to chtel napsat... strava + pohyb, cviceni uz je potom jen bonus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Když to břiško je většinou jen problém stravy...cvičení pouze 20% souhlas, břicho je o tom nepřežírat se, jíst pravidelně a jakž takž "zdravě" (+ samosebou pravidelnej pohyb a zaměstnání bříšáků)...ale kdo to má zvládat, když ty grilovaný klobásky, masíčko a...no prostě vys...se na to:D A hlavně...takových peněz pupík spolkl a takhle se ho člověk zbavuje Já osobně jezdím břicho celkem pravidelně, pěkně doma u TV, ale je to boj s větrnými mlýny....protože mi skrátka chutná PS: a hlavně mě štve, že když shodim břicho, jde dolů i vše ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Rád si nechám poradit.... Cvičím břicho pravidelně, předkopy ve visu, sedy lehy na šikmé lavici (hlavou dolů) i do boku, doma sklapovačky. Jen v dolní části je ten typický špek - nic hroznýho, ale je to tam :-) Právě proto jsem začal běhat, aby se to spálilo. Je jasný, že silovým cvičením se toho nezbavím. Proto kolo a běh. Ale dneska z toho stejně nic nebude, protože je skoro tma a hezká bouřka.... Takže říkáte omezit tuky ve stravě... Ono se to jednoduše řekne :-) Snažím se jíst zdravě, to je jasný, ale došel proteiňák, takže piju mlíko, jím hodně 30% sýry, občas i to vepřový atd. Bez toho by zas nešlo cvičení.... Nebudu pořád přece jíst kuřecí, tvaroh, rejži a těstoviny.... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tak maso máš nejlepší zdroj bílkovin, které obsahujou všechny aminokyseliny..bez masa prostě efektivita nabírání svalů klesne o 70% Ale maso jako maso bez tuku, nejlepší jsou kuřecí prsíčka za 10minutek hotové+rýže, no mlask Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Já jezdim leh-sedy, leh-sedy s výklonem do stran a pak v lehu na zádech zvedám nohy (výborný na spodek břicha) a pohyb řešim in-line bruslením, protože běh mne fakt vůbec nebere Omezit tuky a zredukovat sacharidy...i když lehce se to píše a těžce realizuje, já se snažím bouchat do sebe co nejvíc bíkovin, dělám si šejk mlíka s tvarohem a trošku kakaa, ke sváče jim sýr Cottage se zeleninou, prsní šunku s pečivem, kuřecí salátek a nebo mýchaný vejce (5bílků 2 žloutky). Ale na maso mi nikdo sahat nebude, naštěstí mi od mala nechutná tlustý, tak na plný čáře vyhrává drůbež s hovězím a pak samosebou libový prasátko Nemá cenu to hrotit, je to přeci jen koníček a nebo "nutný zlo" jak se udržet fit....rád si zacvičím a snažim se držet alespoň nějakou pravidelnost, ale když se nepodaří, svět se nezboří a jídelníček se řešit nedá - ve volnu to zvládám, ale v práci se kolikrát pořádně nenajim a pak to hnedka v obráceným extrému doženu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) Ale to kuřecí se časem přejí.... Samozřejmě ho žeru, ale třikrát denně to fakt nejde...fuj :-) I když teď jsem nakoupil různý koření na steaky, tak už se to jednou za dva dny dá.... Není nad pořádný kravský biftek :-) S tou prací to je pravda, člověk nemůže všechno podřídit jídlu. Navíc když je sedavý zaměstnání tak to pak podle toho vypadá :-) Editováno: 22. Květen 2009, autor: Paolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.