kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tak maso máš nejlepší zdroj bílkovin, které obsahujou všechny aminokyseliny..bez masa prostě efektivita nabírání svalů klesne o 70% Ale maso jako maso bez tuku, nejlepší jsou kuřecí prsíčka za 10minutek hotové+rýže, no mlask drůbež je výborná ale kvalitní hovězina je teprve to pravý "ořechový" - jen ta cena je nehorázná jináč souhlas, bez masa to není ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Jasný, 3x kozy do sebe cpou jenom kulturisti+sypou jako o svaly (čti "o život"). Nejlepší je ještě 2x týdně rybička, občas nějaký to hovězí a můžete si říkat, že jíte dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) Tak uličnici...přiznejte se...kdo byl dnes ve fitku nebo na kole? Dneska 2x posilka a teďka si jdeme ještě zaběhat. Zdá se mi, že to ale poslední dobou přeháním, od pondělka 8x v posilce a 4x běh... ..ale baví mě to Editováno: 22. Květen 2009, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 A hele, dalsi silenec, pojd, podej mi ruku, potresem si spolu... A to jsem jeste dneska ve fitku potkal Americany, tak jsem pokecal, fakt parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Dneska 2x posilka a teďka si jdeme ještě zaběhat. Zdá se mi, že to ale poslední dobou přeháním, od pondělka 8x v posilce a 4x běh... ..ale baví mě to Týýýýýý brďo..Ty jsi blázen...co na to tělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 mno jasný....:-) Tak nebuď furt v posilce, když jí máš v práci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 camron: to už je moc! Tělo potřebuje odpočinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Já už asi definitivně schátrám. V neděli z toho Romane zase nic nebude. Ráno v neděli vyrážím do Švýcar, v 19hodin mám zcuka na recepci hotelu s panem Buchim, majitelem firmy kam jedu a jdeme na večeři. Jsem valil bulvy a dost mně to potešilo, protože se jedná o pozvání na soukromou večeři pouze ve dvou. Jsem zvědav, o čem se chce pobavit a proč pozval pouze mne a ostatní ne. Každopádně si to velice považuji, je to firma s excelentním renomé. Takže místo cvičení se budu zase pouze nacpávat dobrotami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tak to je pěkny Tome ale chce to pohyb.Já jsem dnes nebyla a sere mě to ale zitra to napravím se synem na kole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 mně to sere, že nemám pohyb, jen proto, že se obávám problémů zdravotních. Jinak pohyb moc nemusím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Romariooo: ....mno, já dám třebas ráno ruce a odpoledne pak ramena, nebo třeba jen břicho, atd. Není to tak, že bych každý den cvičil všechno, to je blbost. Důležité je tělo zásobovat kvalitními proteiny a to si myslím, že mu dopřávám, takže to zatím funguje, jak má. No a důležité jsou samozřejmě (alespoň pro mě) preparáty na klouby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 měl jsem kolegu, který, když nastupoval do zaměstnání, vážil 70kg. Po pár letech to dopracoval na 120. Šílenost....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tohle bych asi nevydržel. byl jsem o víkendu hodně na kole, pondělí jsem si dal pauzu, v úterý byl ve fitku, ve středu a ve čtvrtek běh a dneska lehce (včera jsem se vožral) fitko a víkend zas kolo, ale kdybych neměl jeden den v tejdnu pauzu, tak bych se asi ani necítil dobře. jinak pokud jde o stravu, tak tu vůbec neřešim, dneska mcdonald a velký Bigmac menu. ono kdyby se měl člověk stravovat tak jak má, tak neřešim nic než jídlo, protože dělat si každej den kuře nebo rybu nebo steak, tak jsem jenom v kuchyni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 sakra, jak ten MCDonald může někomu chutnat. Dyť to jsou jen předražený housky se salámem a to bych řekl, že urážím tu housku se salámem. Mně tam rodinka nedávno vytáhla, protože děcka to tam táhne a spokojenej jsem nebyl. Jediný, co tam za něco stojí je ten jahodovej mraženej koktejl, ten mi chutná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Každý máte svou pravdu a je fakt že kvalitní a zdravé jidlo leze docela do peněz. Co se týče cvičení tak ideální je podle mě chodit ob den a nechodit jenom do fitka ale dělat i jiné sporty jako je kolo,plavání,běh. Nechápu třeba vůbec lidi co přijdou do fitka a bez rozvičení jdou na bench a nebo hned na nějaký stroj-podle mě to je největší chyba kterou mužou hned na začátku udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tomas: mně to chutná, čas od času si tam zajedu, je to rychlý, ale pravdu máš, že to maj drahý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Luke 288: jak mně tudle rodinka vytáhle k McD, tak jsem si dal nějakej ten dvojitej a když mi to dala, tak jsem jí říkal, že jsem chtěl ten velkej a né ten zákrsek Nechápu, že to lidi akceptujou, rozhodně lepší je jít do normální restaurace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 jenže McDonald´s je rest. typu fast-food, takže to je ten důvod, proč někdo chodí do rest. klasické a někdo tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Tomas: ty velikosti jsou rozdíl mezi evropou a USA (z mýho pohledu naštěstí). kámoš co byl ve státech říkal, že tam ty porce jídla jsou uplně o něčem jiným, ale možná proto je v USA větší procento obezity než u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Tak pánové...vyrážim na kolo s mladym a doufám že mi to dnes nenatře Má totiž nové slušné kolo a já pořád tatmo jak jsem vyhrál na plese i když "vypadá" slušně.Vidim to na tři hodinky šlapání...to zas bude bolet zadek! Tak zatim čus a sportu zdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Luke: to bych taky mohl vypravet jsem si dal to nejmensi, co v ty restauraci meli a nemohl jsem to snist, prisaham. A u Mc´Donald mi nechteli dat normalni burger, ze prej takhle maly nedelaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Luke: dnes jsem se potil na kole jako howado...a trochu myslel na Tebe jak dřeš...vyjeli jsme po 10 hodině a najezdili se synem cca 35 km.MASAKR! Ale jsem krásně unavenej a mám z toho supr pocit.Chodit jen do fitka bez vedlejšího pohybu je totální kravina. Okolo 17 hodiny jsme se vrátli na základnu a přiští sobotu jedeme parta 40 lidiček a tentokrát na 45 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-o-s-h-u-a Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Tak pánové, mě připadne, že asi nevíte rozdíl cvičení ve fitku a aerobní aktivitou resp. jejich dopady na celkový stav organismu. Další věcí, ten kdo napadá, že každý kdo cvičí, resp. kulturisté, fitnessáci apod. , že sype, tak at nevstupuje do takovýchto diskuzí, protože tyto amatérský výroky, jsou již zastaralé a více, než trapné! Já osobně se pohybuju v oblasti fitness a wellness nějáký ten pátek a z 97% nikdo z rekreačních i výkonnostních sportovců, žádné zakázané látky na podporu svalů apod. nebere. Samozřejmě i tací jsou... - Ale opravdu mě sere spojovat slova kulturistika, fitness apod. do slova anabolika, sypat apod. Další věcí je, že tady bylo napsáno, že kvalitní jídlo a zdravé jídlo leze do pěněz - Všichni, kteří si toto myslí, si jeden měsíc pište výdaje za jídlo a jídlo, které si kupujete - sami se pak budete divit, že naopak utrácíte mnohem více za nekvalitní potraviny a plno tzv. sraček můžete vyměnit za plnohodnotné potraviny- pánové to je mimochodem dokázaná věc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 J-o-s-h-u-a: souhlasim a v té oblasti se nějaký čas pohybuju a dokážu rozeznat kdo sype a kdo ne a řeknu Ti narovinu že sypaču je mraky.Já mezi ně Bohudík nepatřim a patřit nehodlám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-o-s-h-u-a Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 U nás ve fitku jsou tyto osoby taky, ale bral jsem to celkově a především z rekreačních lidí, kteři se tomu věnují, ne lidi na profi linii, kteří jdou jen za svalama a být ze všech nejlepší.... Osoby, kteří se cvičení věnují pro zdraví, psychické uspokojení a samozřejmě dobře vypadat ví o čem mluvím. Amatéři, kteří vidí jen to, že automaticky sype každej kdo cvičí apod. jsou u mě hlupáci, většina těchto lidí je ale obezních, či sama ze sebou nespokojená, proto takhle mluví o lidech, kteři dobře vypadají, nebo se o to leckdy tvrdě snaží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.