sejvi Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Ja jsem mel dnes volno, posilovna me ceka zitra v podvecer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 2jayson. na brucho dávám jako základ přednožování ve visu za ruce na hrazdě s pokrčenýma nohama .... podle mého to zabírá absolutně nejlépe. Ale fakt ve visu, ne na tom praštěném empiru. Plus pak doplňkové cviky...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 dneska bylo venku parádně, takže 40minut běh. Romane, já v sobotu vyrazil s kámošem na kola, 64km, 4hodiny v sedle, ale turistický trasy a docela slušnej brutál, jsme přijeli uplně vyřízený. jsem byl tak nabuzenej, že jsem ani celou noc nespal a v neděli si musel dát relax pauzu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Luke288: pěkny! mě čeká v sobotu padesát kiláčku ale myslim že to půjde.Dokonce už mi ani tak posledně nebolel zadek člověče...asi si zvyká Ale bylo to super protože jsem protáhnul celé tělo-příjemný pocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Včera dalších 50 kiláčků s kámošem na MTB po lesích okolo Prahy a dneska posilka prsa/záda/břicho, v neděli byla posilka a v sobotu bylo 50km zase MTB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 pěkně válíte chlapy já bohužel skleslej po noční, tak jsem dal alespon brusle a zítra se před obědem snad nastartuju do fitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak ja vcera peknych 11km po svych, nejaka hodinka a ctvrt, dneska nebyl cas, zitra snad zas vyrazim do prirody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Já jsem na tom kole asi trošku nastydl což mě pěkně štve...ozvali se záda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 P.T. kolikrát je procházka v přírodě to nejlepší - protože nejen že se hejbeš, ale hlavně "čistíš" hlavu Roman: hodně pít a nějaký to Céčko do těla a bude líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Dám tomu ted relax před sobotou kdy mě čeká jarních 50 kiláčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Včera v tom dusnu jsem si dal hodinku fitko, 1,5l flaška vody skoro nestačila Ze mně lilo jak blázen.... Si budu muset ten trénink nějak rozdělit, cvičím toho asi moc najednou, ke konci jsem úplně hotovej. Ale mám strach, že cvičení jednou týdně na určitou část je málo... Máte někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 P.T. kolikrát je procházka v přírodě to nejlepší - protože nejen že se hejbeš, ale hlavně "čistíš" hlavu Roman: hodně pít a nějaký to Céčko do těla a bude líp No ona to nebyla jen prochazka 11km za hodku a ctvrt neni bezne vychazkove tempo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Hele, co byste rekli tomu, kdyby se v OSTATNI DISKUZI udelala vedle Lamparny, VIDEA atp sekce SPORT, kam bysme presunuli temata jako je FITKO, bikovani atp ? Bylo by to pak pekne pohromade a clovek by to nemusel hledat v jednotlivych sekcich fora. Jen to jen prvotni napad, tak se chci zeptat, co byste tomu rikali. Dik MichalF Michale: co by se změnilo? Co by to přineslo to přesunout jinam? že by tam mohlo vic lidi? Myslim že to vlákno je docela navštěvované a nechtěl bych to měnit ale přizpůsobim se.Roman. Roman : no jednodussi na orientaci pro lidi kteri neprolejzaj cele forum. Kdo vedel, ze v sekci Fabia I - Ostatni je neco o kolech ? Nebo, ze v hospode je neco o fitku ?Jinak je to jen a jen navrh a tak proto se ptam na ohlasy co si o tom kdo mysli Romane Michal to myslí dobře....nám už to ani nepříjde, ale když to tu navštíví nováček, trvá než zjistí že v sekci Fabia/ ostatní je téma kola, tady fitko....asi by nebylo od věci dát to jak píše - tak je každýmu jasný, že je to "SPORT"...a myslím že nikomu z nás nebude vadit "přeběhnout" do jiný sekce a přispět tam - já jsem pro, ať se sportovní témata dají pod jednu sekci a je v tom pořádek Tak fajn.Nebráním se tomu Jestli Vas moho poprosit o nejake vyjadreni se : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1180693 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Zitra nás čeká 50 km na kole a tak se raději večer půjdu protáhnout do fitu aby mě zitra nic nepřekvapilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Kam jedete ? Ma byt celkem hnusne ... bacha na prochladnuti ... to mam ja a vcera uz sem musel k doktorce pac sem se toho mesic nemohl zbavit a ted sem na antibiotikach ... nabeh na zapal plic a neco s pruduskama nebo prudusnici nebo co :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Jede nás skupinka 40 lidiček z práce na okruh Hradcem Králové směr Chlum.To počasi mě taky trápi ale slibil jsem učast a nerad bych to rušil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tak to já jsem na sebe pyšnej, včera jsem byl běhat i když pršelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Lukyne: a kdes běhal? Na běžicim páse ve fitku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Jsem si dneska udelal radost a koupil Krealkalyn od Nutrendu tak uvidime, co to udela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Uff co to ma delat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Kre-Alkalyn je moderni patentovanou formou creatinu. Pro narust svalove hmoty, pro zvyseni sportovni vykonnosti a pro urychleni regenerace. Mam jeden kousek na zkousku, chci videt, co to bude delat, jsem docela zvedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Creatine sem kdysi zkousel kdyz sem cvicil, je fakt, ze kdyz sem to bral, zdalo se mi, ze to jde lepe a je to na mne rychleji videt, ale otazka je zda to nebyl jen psychologickej efekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Tak dnes mám za sebou přes 50 km jizdy na kole...až na to hnusny počasi a na to že jsem neměl blatniky to bylo fajn.Od 10 do 16 hodin na kole a potom bylo prasátko a spoustu dobrého jidla a pití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 kluci svalnati, cetl jsem ze testoviny obsahuji bilkoviny a tedy si je davat k veceri, aby pri hubnuti neodchazely svaly...ale jak se tak divam na testoviny, co mame doma, tak 10-15% je bilkovin a 60-75% sacharidu.....je neco spatne? Sacharidy spise doporucuji jest rano ci na poledne. Kupuji spatne testoviny nebo je chyba nekde jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Hello po dlouhý době, od zítřka začínám hrád badminton, kdysi jsem to hrával ted je to prej zase velkej boom, na výstavišti v letňanech je obrovská hala a tam se to mydlí o stošest, tak to také zkusím, kdysík jsem byl dobrej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.