oggycek Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 ahoj prosim o pomoc otec vcera dopoledne normalne prijel domu a zaparkoval fabii do garaze.vecer ji chtel nastartovat a nastal problem-jak chytne tak to je jako by jela na tri valce ,velmy nepravidelny chod motoru az pomalu zdechne,a je citit benzin (vyndal jsem svicky a jsou cerne a vlhke a je z nich citit dost benzin) prosim poradte dekuji OGGY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 bych napích na VAG jestli to neco nanapíše.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggycek Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 vecer jsem to mel pripojene a napsalo to chybu:"ridici jednotka zablokovana" chybu jsem vymazal a po opetovnem startu zadna zmena a chybu uz to nenapsalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 mozno niektory vstrekovac a mozno aj vysokonapetova cievka teda lišta . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggycek Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 da se prsim nejak zjistit funkcnost te listy (promerit nebo neco takoveho ???) a kolik asi stoji nova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 pročti fórum, je tady toho ohledně lišty i cívek celkem dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 nova lista stoji asi 2600 korun ale skor ako ju kupis tak ju od niekoho znameho vyskusaj ci je problem v nej ak je v poriadku problem tak mozno vstrekovac alebo sviecka ale vag by to mal ohlasit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggycek Vloženo 6. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 tak otec koupil novou listu (2250,-) a nic se nespravilo jen se zda ze to ma o trochu lepsi chod ale opravdu jen o malo jeste zkusi nove svicky ale nevim jestli to pomuze poradte prosim dik OGGY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggycek Vloženo 6. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 tak na posraneho i hajzl pada kamarad me promeril starou listu (jedne civka 0 odpor a a na druhe nameril dost vysokou hodnotu) dal jsem tam novou listu a stale nejede tak jsem ji vyndal a dal znamemu na zmereni a to same jako stara tak znamy sundal listu z feldy (uplne stejna) a nameril nulove odpory na obu civkach a ze to skusima dat do fabie a zase nic jen to ze jsem jel znamemu kupovat novou listu protoze mu jedna civka ukazala 0 odpor a druha dost velky odpor to same co stara lista z fabie takze fabie asi pali listy (civku) prosim mocccc o radu cm by to mohlo byt ??????????? :angry: dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggycek Vloženo 6. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 cauki jak se pozna nefunkcnost vstriku kdyz jsme to nastartovali a postupne odpojovali tak se nic nemenilo ani zvuk ani chod jak se to da poznat PROSIM MOCCC O JAKOUKOLI RADU dekuji oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 ked pises ze auto ide na tri valce tak predsa odpojovanim sviecky alebo vstrekovaca musis zistit ktory valec ti neodpaluje a ten treba riesit podla toho co je na nom zle a v pripade ze je dobra aj sviecka aj vstrekovac tak je chyba niekde hlbsie napr. na ventiloch ale to neber ako riesenie ale ako moznost. este si pamatam ze mne zla lysta vypalovala poistku pozri aj na tie mozno je chyba len tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggycek Vloženo 7. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 HURAAAA AUTO ZASE JEDE JAK MA A BYLA TO TAKOVA BLBOS BYLA ZASEKLA VZDUCHOVA KLAPKA TAKZE TAM SEL ASI JEN BENZIN (bohata smes) Dik za kazdou radu OGGY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.