Přejít na obsah

fabia 1,4 MPI problem

oggycek

Doporučené příspěvky

ahoj prosim o pomoc

otec vcera dopoledne normalne prijel domu a zaparkoval fabii do garaze.vecer ji chtel nastartovat a nastal problem-jak chytne tak to je jako by jela na tri valce ,velmy nepravidelny chod motoru az pomalu zdechne,a je citit benzin (vyndal jsem svicky a jsou cerne a vlhke a je z nich citit dost benzin)

prosim poradte

dekuji OGGY :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak na posraneho i hajzl pada

kamarad me promeril starou listu (jedne civka 0 odpor a a na druhe nameril dost vysokou hodnotu)

dal jsem tam novou listu a stale nejede tak jsem ji vyndal a dal znamemu na zmereni a to same jako stara

tak znamy sundal listu z feldy (uplne stejna) a nameril nulove odpory na obu civkach a ze to skusima dat do fabie a zase nic jen to ze jsem jel znamemu kupovat novou listu protoze mu jedna civka ukazala 0 odpor a druha dost velky odpor to same co stara lista z fabie

takze fabie asi pali listy (civku)

prosim mocccc o radu cm by to mohlo byt ??????????? :angry: :angry:

dik

Odkaz ke komentáři

ked pises ze auto ide na tri valce tak predsa odpojovanim sviecky alebo vstrekovaca musis zistit ktory valec ti neodpaluje a ten treba riesit podla toho co je na nom zle a v pripade ze je dobra aj sviecka aj vstrekovac tak je chyba niekde hlbsie napr. na ventiloch ale to neber ako riesenie ale ako moznost.

este si pamatam ze mne zla lysta vypalovala poistku pozri aj na tie mozno je chyba len tam.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...