Snoopy Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Zdravím, potřeboval bych poradit. Vyměnil jsem u feldy 1.3 MPI motor a dal jsem tam klasickou 1.3 a nevím jestli bude zapojení stejné nemáte někdo s tím zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ale B Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Myslím že jednodušší bude tu i předělat na MPi, než řešit problém že neco nefunguje atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) No pokud jsi vyměnil pouze motor tak na to namotuj to co si sundal z prvního motoru a musí to fachčit.Tam se asi musi hlavně dát starší sáni aby šel namontovat jednovstřik takhle na dálku když to nevidím tak se špatně radí pročti si http://skoda.panda.cz/ tam je toho hafo. Editováno: 5. Duben 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snoopy Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 JJ díky všechno na tom motoru je ale akorát teďka řeším elektriku, řídící jednotku a jak je u řidiče ten svazek tak mi tam nehrajou některý barvy drátu vadí to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MildaTuning Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 cela elektrika je jina, mpi ma jina cidla a ma jich vice, jina ridici jednotka a tak dale, jinak mi to pride nesmyslny davat misto mpi ktere je lepsi bmm, kdyz uz to nekdo dela tak naopak, jine sani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snoopy Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 To by jsi musel ten motor co jsem měl předtím vidět. Byl celej překopanej atd prostě tuning znáš to a stejně to nešlapalo jak to mělo tak jsem se nasral a sehnal jsem originál 1.3 jinak mám celej svazek na tu 1.3, sání prostě vše co má bejt ale nevím když jsem to všechno zapojil do těch zásuvek, tak jestli to půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotas Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 To by jsi musel ten motor co jsem měl předtím vidět. Byl celej překopanej atd prostě tuning znáš to a stejně to nešlapalo jak to mělo tak jsem se nasral a sehnal jsem originál 1.3 jinak mám celej svazek na tu 1.3, sání prostě vše co má bejt ale nevím když jsem to všechno zapojil do těch zásuvek, tak jestli to půjde. Otoč klíčkem a uvidiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Myslim ze krome celeho motoru a cidel potrebujes i budiky (ale chce to zkusit,nektere snad chodi- jsou tam jinak zapojene kontrolky) Myslim ze nebude problem ,je to stavebnice.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snoopy Vloženo 7. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Myslim ze krome celeho motoru a cidel potrebujes i budiky (ale chce to zkusit,nektere snad chodi- jsou tam jinak zapojene kontrolky) Myslim ze nebude problem ,je to stavebnice.. Budiky jsou az posledni vec hlavne at to chytne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.