Publikováno Duben 5, 200916 r Ahoj tak už je doma taky superb s motorem 2.0tdi ve výbavě elegance a navíc jsou tam skoro všechny příplatkový věci.
Duben 6, 200916 r Autor Jakej bordel??půjdou tam jiný koberečky ten stromeček taky půjde pryč.Jinak měli jsme hodně dobrou slevu a vyšel na 980 000Kč.
Duben 6, 200916 r Nechapu, co to je za filozofii kupovat Superba v plne vybave za mega a koupit si TDI.
Duben 6, 200916 r Nechapu, co to je za filozofii kupovat Superba v plne vybave za mega a koupit si TDI. A ja nechapu filozofii takovejch kecu
Duben 6, 200916 r Autor je to ten 125KW ale ještě pujde na chip až se snim něco najezdí.Chtěl jsem toho silnýho benzína ale nakonec jsem zkončil u TDI
Duben 7, 200916 r Nechapu, co to je za filozofii kupovat Superba v plne vybave za mega a koupit si TDI. Pokud najezdi vic jak 20tkm rocne tak je TDi logicka volba, navic dnes uz davno nestoji SB v lepsi vybave pres mego .. nedavno jsem se prozajimavost ptal na 2,0TDi 125Kw DSG v Eleg + by me mohl nabidnout navic 18" alu, 3remen multi. volant, kuzi/alcantaru, sport. podvozek a HF BT sadu, parkace P+Z, Columbuse (katalogova cena pry 1 050 000,-) a nebylo se problem dostat na 850T,- mozna i mene... dnes se muzou pretrhnout aby neco prodali...obzvlast na vybavave, je to pro ne vyhodnejsi nez slevovat ze zakladu.. ..skoda ze neni DSG i pro 4x4.. PS: Jinak s 2,0TDi CR s DPF spuntem je zvysovani vykonu pouze chipem docela problem bez odstraneni DPF je uspech dostat se na realnych 200koni... PPS: Pekny SB Upraveno Duben 7, 200916 r od JasteR
Duben 7, 200916 r Autor tak to auto už taky chvíli máme vim že teďka už jse o něco levnější to se nedá nic dělat.
Duben 7, 200916 r A ja nechapu filozofii takovejch kecu Filozofie je takova, ze kdyz mam mega na superba v plne, tak nemusim skudlit par korun kvuli benzinu a poslouchat kvuli tomu stado vepru pod kapotou. Nebo existuje jeste nejaky jiny duvod proc kupovat TDI?
Duben 7, 200916 r Já bych to vůbec neřešil, každý si koupí co se mu líbí. A nám to může být tak jedno, každý si může milionem udělat co chce. Takže bych mu tady to téma nezapleveloval kecama o tom co měl, nebo neměl koupit.
Duben 7, 200916 r Autor tak to je hustý nevim ale možná mi přijde že tomuhle se řiká závist.To je snad moje věc co si koupim za motor ne??
Duben 7, 200916 r taky bych to videl na zavist, nic si z toho nedelej...jinak auticko paradni, at slouzi...jen dotaz, proc sis jeste nepriplatil za padla pod volantem? to bys urcite ocenil
Duben 8, 200916 r tak to auto už taky chvíli máme vim že teďka už jse o něco levnější to se nedá nic dělat. No osobne by me dost sralo, kdyz bych mohl dnes bezproblemu usetrit 130 000,- ... ale pokud uz ti par mesicu dela radost vem to cert, nidko nevidi do budoucnosti... ostatne spousta lidi bylo nastvanych kdyz meli udelany obednavky a skoda udala novy ceniky kde se treba Octa FL propadla klidne o 80 000,- dolu.. PS: Hlavne bych vubec neresil keci typu poc si nekoupil rozezranyho benala, to jsou keci lidi ktery v 125Kw TDi CR nikdy nejeli...
Duben 8, 200916 r Autor jaká pádla??myslíš řazení pod volantem??to tam mam.Tak já jsem s tom autem naprosto spokojenej a to je hlavní
Duben 21, 200916 r Tak pánové možná jsem blbec, ale ať počítám tu výbavu podle těch fotek co tady jsou k dispozici a zajímalo by mě kde Vám nabídli takové ceny. Mně toto auto dle platných ceníků a podle rozsahu příplatkové výbavy co vidím (kůže, 18" Themisto, metla, Columbus, tažné, park asist, 3-ramenný volant s pádlama, atd.) vyšlo kolem 950 papírů po slevě. Tak bych chtěl vidět, kde vám za takovéto auto nabízejí 850 a pod. Tedy pokud se jedná o auto do výroby a ne nějakou předváděčku z Němec. Počítám taky s tím, že auto bylo bráno za hotovku a ne na lízačku. Ale to jen tak na okraj. Veliká gratulace ke krasavci. Má to i sportovní podvozek? Je to veliký krasavec. Ať slouží.
Duben 22, 200916 r Autor díky po dlouhé době někdo kdo nekritizoval.Ne ne bohužel sportovní podvozek to nemá a možná je to chyba jinak jsem moc spkojenej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.