Publikováno Duben 6, 200916 r Mám trochu problém. Když jedu, tak se mi zdá, že turbo netlačí tak, jak by mělo. Vůbec necítím ten výkon, co býval a akcelerace není to pravé. Potom na to dupnu, skoro do 5000ot to tlačí, potom zařadím a najednou turbou vůbec nefouká a už ani nezačne. Tak vypnu a zapnu klíček a zase jede, ale pořád nějak divně. Vypne to i klidně při naprosto klidné jízdě kolem 2500ot. Poprvé mi VAG řekl, že je něco se škrtící klapkou, nevím přesně, tak jsem to smazal, jel to zase projet. Opět nastala stejná situace, ale už mi to pořád háže tuto hlášku: PLS poraďte, co by to mohlo být. Díky
Duben 6, 200916 r Autor Zkusím v pátek, ted nejsem doma, tak zatím sonduji příčinu zde :-) Ale díky moc za tip
Duben 8, 200916 r Pluto, nejsem odborník, ale myslím si, že alfa a omega pro turbo je podtlak, funkční hadičky, volný chod lopatek v turbu. Jo, a ty otáčky - 5000, nedráždi ho! Nevím totiž jak se chová přidřené turbo. Přeji Ti, aby to byla pouze ta hadička. Radek.
Květen 28, 201015 r Mám něco podobného - auto jede OK, pak přestane táhnout - vůbec necítím turbo, vypnu a znova zapnu a zas to na rozjezd jde. Nemáte plís někdo nápad co se s tím děje ?
Květen 29, 201015 r atr: nemáš to podobný, tobě to padá do nouzáku...nech si to napíchnout na VAG, může to být víc věcí
Květen 30, 201015 r nejlepší by bylo udělat ve vagu log skupin 3,10,11 od 1500 do 4000ot. na plný plyn do kopce
Červen 11, 201015 r Nemas niekde dieru ze ti tlak unika ked ti pise ze plnici tlak nedosazen, N75 neefunguje tak ako ma alebo dalsia mozna chyba ze mas predrate podtlakove hadicky a v najhorsom pripade ta plechovka na turbe . keby boli prdrene lopatky tak by ti to pisalo plnici tlak prekroceny horni mez . Čislo chyby 17964 regulace plníciho tlaku - mez regulace nedosažena Přicina : magneticky ventil omezeni plníciho tlaku (N75) zablokovany nebo vadny ,mezi turbodmychadlem a motorem netesnost ,turbodmychadlo vadne Možný projevy: nizky vykon motoru Doporučený postup: kontrola plniciho tlaku ,kontrola (N75) diagnozu akcnich clenu, kontrola tesnosti toto je podla visu odstranenie chyby Upraveno Červen 11, 201015 r od jazvec200
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.