Přejít na obsah

Turbo nejede jak by mělo :-(

Doporučené příspěvky

Mám trochu problém. Když jedu, tak se mi zdá, že turbo netlačí tak, jak by mělo. Vůbec necítím ten výkon, co býval a akcelerace není to pravé. Potom na to dupnu, skoro do 5000ot to tlačí, potom zařadím a najednou turbou vůbec nefouká a už ani nezačne. Tak vypnu a zapnu klíček a zase jede, ale pořád nějak divně. Vypne to i klidně při naprosto klidné jízdě kolem 2500ot. Poprvé mi VAG řekl, že je něco se škrtící klapkou, nevím přesně, tak jsem to smazal, jel to zase projet. Opět nastala stejná situace, ale už mi to pořád háže tuto hlášku:

post-22058-1239041884_thumb.jpg

PLS poraďte, co by to mohlo být. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pluto,

nejsem odborník, ale myslím si, že alfa a omega pro turbo je podtlak, funkční hadičky, volný chod lopatek v turbu. Jo, a ty otáčky - 5000, nedráždi ho! Nevím totiž jak se chová přidřené turbo. Přeji Ti, aby to byla pouze ta hadička. Radek.

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...
  • o 2 týdny později...

Nemas niekde dieru ze ti tlak unika ked ti pise ze plnici tlak nedosazen, N75 neefunguje tak ako ma alebo dalsia mozna chyba ze mas predrate podtlakove hadicky a v najhorsom pripade ta plechovka na turbe . keby boli prdrene lopatky tak by ti to pisalo plnici tlak prekroceny horni mez .

Čislo chyby

17964

regulace plníciho tlaku - mez regulace nedosažena

Přicina :

magneticky ventil omezeni plníciho tlaku (N75) zablokovany nebo vadny ,mezi turbodmychadlem a 

motorem netesnost ,turbodmychadlo vadne

Možný projevy:

nizky vykon motoru

Doporučený postup:

kontrola plniciho tlaku ,kontrola (N75) diagnozu akcnich clenu, kontrola tesnosti

toto je podla visu odstranenie chyby 

Editováno: , autor: jazvec200
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...