Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj kluci, dokážete mi někdo říct, jestli je stejná váha vzducu na Fabii 1.4 TDI 2005 a Octavii 1.9TDI 66KW 2003? Jde mi o to, že bych na svý oktě rád vyzkoušel, zda ta moje je určitě KO a právě mám možnost zamenit to s tou z fabie.... Díky moc. Alespoň, jestli by to šlo zjistit podle Etky...Kterou bohužel nemám... :feve:

Jestli vsechno pasuje tak to jednoduse vyzkousej a nacti chyby a uvidis co to dela. Porad je to jen blby cidlo.

Ahoj, podle Etky je tam v oboch autech ta samá váha vzduchu 038 906 461

• Autor

Děkuji moc za rady a za ochotu, zítra ji tam zkusím hodit a uvidíme... Pač turbo mám vyčištěné, ale díra v plynu od 2700 do 3000ot přetrvává. Ještě jednou díky. Dám vědět, co a jak :palec2:

• Autor

Ahoj, tak jsem to dnes zkusil vyměnit. No stejné ty váhy asi nebudou, na jedné je 461 a na té z fábie 461B. Auto bylo o poznání línější, do 2000ot v podstatě bez života, a díra v plynu byla pořád stejná. Ještě jsem dnes koupil hadičky a budu měnit komplet všechny na podtlak.... Tak snad by to mohlo být ono... ;)

No nic chlape, chce to na vag a nalogovat. Takhle to je jen strílení od boku a zbytečne vymeníš púlku auta než zistíš co tomu je.

• Autor

Jasný, na VAG to jede ve stredu, ale ty hadičky byly celkem nepěkný, takže jsem je povyměňoval spíš v rámci údržby...V létě bych měl nerad problémy na dovolený 1500km od domova :-)))

• 2 týdny později...
  • Autor

Takže na VAG ještě nebyl čas, ale zdá se, že to je o dost lepší. Ale zdá se mi, že při hodně teplém počasí a málo vlhkém vzduchu to jede podstatně míň. Už se těším, až mi vyjde chvilka na tu diagnostiku a kéž by se potvrdila ta váha a já měl zase klid v duši lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.