Luba kv Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Přeji pěkný den všem na fóru.Mám takový dotaz(prosbu o radu) Potřeboval bych nějakou foukací věc do autí ja mi tak nějak jedno jestli to bude nožní pumpa či kompresor.Jde o sem tam dofouknutí rezervy ci kola +nějaké to lehatko ,matrace,po případě nafouknutí celého kola. Nechci vyhazovat penízky z okna tak se chci poradit s vámy.Máte li někdo nějaké zkušenosti tak napište Děkuji Luba KV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Zatial mam skusenosti s tymi "lacnymi kompresorcekmi" (cca 400Kc). Ak to pouzivas obcas a na chvilku (dofuknutie jedneho kolesa), tak sa da. Ak ale budes potrebovat fukat napriklad vsetky kolesa o 0.3 Atm, tak to potrva dlho a musis ho nechavat vychladnut, inak Ti "zhori" tak ako mne. Viac ako 15 minut fukania v kuse neprezije... Teraz mam v aute (okrem rezervy) origo nahradu rezervy (kompresorcek), ale ten som este tak dlhodobo neskusal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Já mám tuto - http://www.auto-filson.cz/hustilka-dvoupis...nozni-p-57.html a kolo se s tím nafoukne v pohodě, jen se trochu našlapeš. Měl jsem u toho i adaptárky, aby se mohla foukat třeba matrace atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 olisoft: souhlas taky mi jeden schořel . Navíc je tam většinou ten tlakoměr spíše pro parádu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ted jsem s takovym ala supermarket nafoukal vsechny ctyri skoro prazdny kola, bezel vlastne nonstop a ani se nazadychal takze v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajuslimbus Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Ahoj, co se týče kompresoru, já sem si zehnal kompresor v macru do 2 set a dofukoval jsem všechny kola o 0,3 u jednoho i o 0,5 atm a v pohode.. jo bylo to všechno zfouknutý okolo 10 minut... Ale fakt spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Já jsem koupil asi za 400,- v Halfords takovou žlutou kulatou (vejde se do rezervy) a absolutní spokojenost, výkon, výdrž, tlak, dokonce má opravdu funkční tlakoměr (porovnáno s kvalitním digitálem) Mají i dražší modely které mají už tlačítka +/- s digitálním manometrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.