mirus007 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Nazdárek chlapi, Jedu z práce a najednou na mě maxidot hlasí - MOTOR DO SERVISU a začla zároveň blikat kontrolka žhavení . Motor 1,9 Tdi 81 kw Nevíte co s tím? Můžu s tím jezdit, abych něco nez..... :-)? Díky všem za rady a info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 A brzdy ti svítí ? Zkontrolovat pojistky, případně brzdový spínač /pokud bude K.O. tak mám jeden nový k dispozici - montáž zvládneš sám/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 A brzdy ti svítí ? Zkontrolovat pojistky, případně brzdový spínač /pokud bude K.O. tak mám jeden nový k dispozici - montáž zvládneš sám/ O.k. odpoledne na to mrknu a hned dám vědět. Napiš SZ kolik by si za tem spínač chtěl:-) Můžu s tím dál jezdit nebo nechat stát :-) Co když brzdy budou svítit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 To mne dnes zase,sice nemam tdi ale maxik napsat AUTO DO DILNY a diagnostika vyhodila tieto chybicky -17968 - 17743 maximalny otacky motoru prekroceny a nieaka kontola momentu motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 O.k. odpoledne na to mrknu a hned dám vědět. Napiš SZ kolik by si za tem spínač chtěl:-)Můžu s tím dál jezdit nebo nechat stát :-) Co když brzdy budou svítit? pokud to bude tim čidlem vem origo s druhovýrobou jen špatné zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.