mirus007 Vloženo 10. Duben 2009 Vloženo 10. Duben 2009 Nazdárek chlapi, Jedu z práce a najednou na mě maxidot hlasí - MOTOR DO SERVISU a začla zároveň blikat kontrolka žhavení . Motor 1,9 Tdi 81 kw Nevíte co s tím? Můžu s tím jezdit, abych něco nez..... :-)? Díky všem za rady a info Citovat
lukash Vloženo 10. Duben 2009 Vloženo 10. Duben 2009 A brzdy ti svítí ? Zkontrolovat pojistky, případně brzdový spínač /pokud bude K.O. tak mám jeden nový k dispozici - montáž zvládneš sám/ Citovat
mirus007 Vloženo 10. Duben 2009 Autor Vloženo 10. Duben 2009 A brzdy ti svítí ? Zkontrolovat pojistky, případně brzdový spínač /pokud bude K.O. tak mám jeden nový k dispozici - montáž zvládneš sám/ O.k. odpoledne na to mrknu a hned dám vědět. Napiš SZ kolik by si za tem spínač chtěl:-) Můžu s tím dál jezdit nebo nechat stát :-) Co když brzdy budou svítit? Citovat
peterkocur Vloženo 10. Duben 2009 Vloženo 10. Duben 2009 To mne dnes zase,sice nemam tdi ale maxik napsat AUTO DO DILNY a diagnostika vyhodila tieto chybicky -17968 - 17743 maximalny otacky motoru prekroceny a nieaka kontola momentu motoru Citovat
Bak Vloženo 13. Duben 2009 Vloženo 13. Duben 2009 O.k. odpoledne na to mrknu a hned dám vědět. Napiš SZ kolik by si za tem spínač chtěl:-)Můžu s tím dál jezdit nebo nechat stát :-) Co když brzdy budou svítit? pokud to bude tim čidlem vem origo s druhovýrobou jen špatné zkušenosti Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.