Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mozna se o tom tady nekde na foru pise, ale ja to nenasel, takze zakladam nove tema :feve:

Zajima me jaky ma vliv na vykon motoru zapnuta klimatizace na max.

Dnes jsem poprve vyzkousel jak Okta jede pri vetsim zatizeni, protoze vetsinou jezdim sam.

Takze 4 osoby, tipuju tak do 400kg vcetne me :-)

Naklad zadny, kufr poloprazdny, pouze par tasek z nakupem...

Zapnul jsem climatronic chlazeni na max. na LO (pod 18st.)

a kdyz jsem tomu trochu pridal na rovince i do kopece, tak me prislo, ze to malo tahne.

Kdyz jezdim sam, tak to tahne dobe, je mi jasny, ze jakykoliv zazitezni ma vliv,

ale zajima me hlavne ve spojistosti s klimatizaci.

Ze se zvedne spotreba o tom neni potreba mluvit, protoze na volnobeh to ukazuje pri

zapnutem radiu, klimatizaci a ventilatorech na max. 1.0L, bezne tak 0.3-0.4L.

Jake s tim mate zkusenosti, myslite, ze je neco spatne nebo je to normalni.

Buď v klidu, je to úplne normální. klíma sežere z výkonu tak cca 5kw, a při plne zaťíženém aute to je hodne znát.

• Autor

Diky, tak to jsem klidny, protoze me to vrtalo v hlave jestli se neco nepos.... :feve:

....je to jasný, klimatizace opravdu ubírá ma výkonu, má mít příkon (snížení výkonu motoru) až do 10 kw, a to je znát.

Upraveno od jiri26

• 4 měsíce později...
....je to jasný, klimatizace opravdu ubírá ma výkonu, má mít příkon (snížení výkonu motoru) až do 10 kw, a to je znát.

Ja mam 2.0TDi 103kw ale ked pustim naplno klimu tak sa mi zda jak keby to auto malo 1.2HTP :)

Mě při zaplé klimě ukazuje aktuální spotřeba 1,6-1,8l/h a při vyplé klimě 0,8-0,9l/h.

Taky se mi to zdá celkem dost vysoká, spotřena u superba, co jsem měl před tím, ukazovala běžně o půlku míň.

Nevim jestli to je v normálu nebo je něco KO?

:unsure:

Lenze Ty mas na OII klimakompresor s "regulaciou vykonu", co pri OI nie je. Takze ked pustis klimosku naplno, tak zatazi viac a ked ide skoro "naprazdno", tak zataz je velmi mala...

Mne na mojom ukazuje podobne hodnoty, pri mestskej prevadzke je spotreba ovela vyssia, mimo mesta len o malo. V priemere cca 0.5l/100km

Ahoj, nevite kolik gramů oleje má být v systému klimy u O1 1,9 TDI 96kW?? Moc by mi to pomohlo.

Ted při plnení mi to napsalo 20gramů a 800gramů chladiva.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.