Vrába Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Nazdárek, mám octavii L&K a chci změnit dekor dřeva, viděl jsem několik fotek jiných octavií L&K, které měli střed palubky i lišty dveří v černé barvě nebo v karbonu, je to mnohem hezčí než to dřevo a líp se to hodí k palubce, nevíte někdo kde se to dá sehnat? Ta středová konzole by se sehnat dala, ale ty lišti do dveří jsem nikde nenašel.... dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 nastrikat treba do barvy vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrába Vloženo 13. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrába Vloženo 13. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 jeste bych mel jednu otazku mozna naprosto amaterskou , ale ty listi co tam jsou ve dverich v L&K, ty jsou tam prisroubovany nebo jen zacvakly? Prave ze bych nerad neco ulomil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
protected Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 pokud se jich cheš zbavit, koupím je od tebe, sháním je skoro rok:( a nic:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrába Vloženo 13. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 ahoj, no zbavit se jich nechci, jen jsem chtel vedet jak se daji ty listy vyndat a stejne tak ten stredovej panel, ale prave nevim jestli se musi rozebrat celej tapec dveri nebo to jde jen vycvaknout a prave mi tu poradili prestrikat na jinou barvu, tak se do toho chci pustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 musis sundat tapec zezadu sou zajisteny,odjistis a vytahnes ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrába Vloženo 14. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 dík moc pustím se do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.