Davon Vloženo 9. Září 2005 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2005 Modrý auto tak modrá.Co mám říkat já tmavá stříbr.metla v kombálu a co k ní. Zluta - Hammerite za 139kč v OBI 250ml a jeste ti 170ml zbyde! Kdyztak http://www.commenda.cz/ Tak mám na mojí stříbrnou "potvoru" koupenou červenou barvu Alkyton - je to stejný jako Hammerite.Je to pěknější odstín červený než ten Hamrák.V neděli budu lakovat tak potom písnu jak sem to napatlal.. A samozrejme to profot a hod to sem, at se taky pokochame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyline Vloženo 9. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2005 Podle mě se nic nezkazí zelenou - ve stylu RS - dělali jsme jsem to loni sv. zeleným Hammeritem a myslím, že to tý káře (tm. zelená metalíza) docela sekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2005 Podle mě se nic nezkazí zelenou - ve stylu RS - dělala jsem to loni sv. zeleným Hammeritem a myslím, že to tý mý káře (tm. zelená metalíza) docela sekne Jo urcite sekne, skoda ze to z te 1/6 fotky nelze posoudit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2005 Podle mě se nic nezkazí zelenou - ve stylu RS - dělala jsem to loni sv. zeleným Hammeritem a myslím, že to tý mý káře (tm. zelená metalíza) docela sekne Jo urcite sekne, skoda ze to z te 1/6 fotky nelze posoudit! no asi tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 9. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2005 http://www.teplice-tuning.cz/osobni/alu/ipage00013.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2005 (editace) Folia tec na brzdy červená Editováno: 9. Říjen 2005, autor: Borg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2005 jedině Hammerite ! Drží se, jak hovno košile . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 10. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2005 Pro Davon. Dlouho jsem tu nebyl. Máš ještě ty světla??? Kdyžtak zájem na sluka.p@quick.cz Dík. Jedná se o zadní brilianty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2005 Pro Davon. Dlouho jsem tu nebyl. Máš ještě ty světla??? Kdyžtak zájem na sluka.p@quick.cz Dík. Jedná se o zadní brilianty. Sorry pane, ale jsou jiz asi mesic pryc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 11. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2005 Není se za co omlouvat. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2005 základ hemerajt a dále fluorescenční nástřik spec.barvou /trhaný lak/před i zad .čelisti stejné,klucí viděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyline Vloženo 14. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2005 Podle mě se nic nezkazí zelenou - ve stylu RS - dělala jsem to loni sv. zeleným Hammeritem a myslím, že to tý mý káře (tm. zelená metalíza) docela sekne Jo urcite sekne, skoda ze to z te 1/6 fotky nelze posoudit! no asi tak nějak je mi lito, ale jiná fotka kde by byla vidět barva brzdičů není, musíte si, pánové, počkat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2005 Podle mě se nic nezkazí zelenou - ve stylu RS - dělala jsem to loni sv. zeleným Hammeritem a myslím, že to tý mý káře (tm. zelená metalíza) docela sekne Jo urcite sekne, skoda ze to z te 1/6 fotky nelze posoudit! no asi tak nějak je mi lito, ale jiná fotka kde by byla vidět barva brzdičů není, musíte si, pánové, počkat :-) kdo si počká ten se dočká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2005 Podle mě se nic nezkazí zelenou - ve stylu RS - dělala jsem to loni sv. zeleným Hammeritem a myslím, že to tý mý káře (tm. zelená metalíza) docela sekne Jo urcite sekne, skoda ze to z te 1/6 fotky nelze posoudit! no asi tak nějak je mi lito, ale jiná fotka kde by byla vidět barva brzdičů není, musíte si, pánové, počkat :-) Stale cekam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2005 Podle mě se nic nezkazí zelenou - ve stylu RS - dělala jsem to loni sv. zeleným Hammeritem a myslím, že to tý mý káře (tm. zelená metalíza) docela sekne Jo urcite sekne, skoda ze to z te 1/6 fotky nelze posoudit! no asi tak nějak je mi lito, ale jiná fotka kde by byla vidět barva brzdičů není, musíte si, pánové, počkat :-) Stale cekam... a pořád nic nějak mu to trvá že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 14. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2005 já teda nemám Hamerite, ale barvu, která se chová úplně stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2005 já teda nemám Hamerite, ale barvu, která se chová úplně stejně kdepak jsem jenom ty kola viděl že by u Culdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 14. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2005 já teda nemám Hamerite, ale barvu, která se chová úplně stejně kdepak jsem jenom ty kola viděl že by u Culdy já teda nemám Hamerite, ale barvu, která se chová úplně stejně kdepak jsem jenom ty kola viděl že by u Culdy hmm, že by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 22. Březen 2006 Sdílet Vloženo 22. Březen 2006 vi nekdo jakou barvou natrit brzdove trmeny aby vydrzela tu vysokou teplotu? chtel bych to tou zelenou jako ma RS, mam ted RS kola a trmeny jsou hodne videt a bez ty barvy to neni ono ale zase nechci kvuli tomu predelavat brzdy, tak bych to rad jen natrel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 22. Březen 2006 Sdílet Vloženo 22. Březen 2006 Prodává se barva přímo na brzdiče, tudíž se počítá s odolností proti vysokým teplotám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toms Vloženo 22. Březen 2006 Sdílet Vloženo 22. Březen 2006 já sem to jen vybrousil dráťákem a natřel jen lakovací tužkou,,už to drží přes rok,a to brzdy nešetřím,zas tak divoké to s tou teplotou nebude,,jinak se dělaj spešl barvy přímo na tohle a celá sada na 4 kotouče,s brusným kartáčkem a ochranným lakem vyjde cca na 500 - 700kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Březen 2006 Sdílet Vloženo 22. Březen 2006 Celkem to máš myslím celkem jedno já jsem je nastříkával normální barvou ve spreji a v pohodě akorád myslím ze začátku trošku smrděla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Březen 2006 Sdílet Vloženo 22. Březen 2006 Celkem to máš myslím celkem jedno já jsem je nastříkával normální barvou ve spreji a v pohodě akorád myslím ze začátku trošku smrděla. Nez se vypalila trosku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 22. Březen 2006 Sdílet Vloženo 22. Březen 2006 zapoměl jsem dodat, že spousta lidí to má přetřené obyč hammerittkou, a jsou spokojeni a drží to..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Březen 2006 Sdílet Vloženo 22. Březen 2006 Ja to mam normalnim stribrnym sprejem, kterej sem koupil na bubny, myslim ze to je Motip, nevim, nastrikal sem tim jak bubny, tak vepredu a pohoda uz 2 zimy, jen bubny krapet zrezly tou soli, ale to je tim, ze predtim uz byly v rozklady a asi sem to blbe ocistil, teda asi urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.